Ex-Missen bij sluitingsceremonie Melbourne

Commonwealth gamesIndia’s top film- en sportsterren hebben gisteren een deel van de sluitingsceremonie van de Commonwealth Games (Gemenebest Spelen) in Melbourne verzorgd. India kreeg 15 minuten voor een cultureel programma waaraan naast ex-Miss World Aishwarya Rai ook Bollywoodsterren Priyanka Chopra (ex-Miss World) en Lara Dutta (ex-Miss Universe) meededen. India is gastheer voor de spelen in 2010 in New Delhi en daarom werden die 15 minuten gebruikt om de atleten van de Commonwealth uit te nodigen en warm te maken voor India. Op de officiële site van de spelen kun je een fotoreportage zien van deze afsluiting.

8 REACTIES

 1. aishwarya was geen ex-miss Universe maar ex-miss world maar sushmita sen werd universe in die tijd

  – bedankt – aangepast!
  red.

 2. TUM PYAAR KARTI HO AMITABH BACHCHAN KI SAATHH
  AUR SHAADI KAR RAHI HO ABISHEK KI SAATH ..
  SHAME ON YOU BITCHHH

  SHARUKKK YOU ARE THE BESTTT LOVE YOUUUUWWWWW

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.