Bollywood debuut van Anoop Jalota?

Anoop Jalota De populaire Indiase zanger Anoop Jalota, bekend als Bhajan Samraat (Keizer van de Bhajans), heeft plannen om een Bollywood film te maken. Jalota begon op zijn zevende met zingen, maar wilde in eerste instantie cricketer worden. De bekende filmmaker Shyam Benegal gaf hem echter de kans om in Mumbai te zingen, waardoor zijn carriere een andere wending aannam. Jalota sloot zich recent nog aan bij een politieke partij, waardoor een ieder dacht dat hij de politiek in wilde gaan. Maar Jalota ontkent dat. Hij is nu bezig met zijn eerste stappen in Bollywood en dit keer niet op het muzikale vlak, maar als regisseur. Jalota wil een religieuse Hindi film maken, waarin de Indiase cultuur en geschiedenis naar voren komen.

1 REACTIE

  1. dan waarom is hij geen zanger geworden? dan zou hij het ver hebben geschopt als ie goed was;)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.