Hema Malini’s dochter wil film regisseren

Hema Malini en dochtersSinds de eerste film verscheen van Esha Deol, dochter van Hema Malini en Dharmendra, is er gespeculeerd over het filmdebuut van haar jongere zus Ahana. Naar het schijnt is ze er nu klaar voor om haar eerste stappen te zetten in Bollywood, maar dan wel achter de camera. Ahana is in vergelijking met haar familieleden, die allemaal acteurs zijn, nogal verlegen en geeft dan ook de voorkeur aan regisseren. Ze heeft inmiddels al een script en is nu nog op zoek naar een tekstschrijver.

Vader Dharmendra is erg blij met de keuze van zijn dochter. Volgens Hema Malini hebben haar dochters het niet makkelijk om in de voetsporen van hun ouders te treden. Ze krijgen daardoor veel meer stress. Dochter Esha heeft haar draai binnen Bollywood dan ook nog niet gevonden. Beide dochters vinden het overigens wel leuk om samen met hun moeder op te treden. Op bijgaande foto zie je Hema Malini met Ahana (links) en Esha (rechts).

6 REACTIES

  1. Is ze gek of zo. Ze ziet er niet uit. Haar moeder is nog steeds een sexbom en dochtertje denkt ineens aan regisseren. Laat me niet lachen. Dit is weer typisch een voorbeeld van kruiwagen politiek en gebrek aan zelf kritiek!!

  2. beter als ze niet gaat acteren want haar zus(je) esha deol bakt er niks van en zij zou het vast ook niet goed doen denk ik

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.