IIFA cricket wedstrijd in Mumbai

De eerstvolgende IIFA Cricket wedstrijd wordt vandaag 16 maart in Bombay’s Brabourne Stadion gehouden. Bekende Engelsen waaronder Phill Tuffnel, Cris Evans en Peter Andre zullen het opnemen tegen Bollywood’s Aamir Khan, Ashutosh Gowariker, Madhavan ,Riteish Deshmukh, Rahul Dev en anderen. Sunil Shetty zal het Bollywood team leiden. Volgens de organisatoren komt een deel van de opbrengst ten goede van Bollywood technici en stuntmannen. Ook wordt een ambulance gedoneerd, die is voorzien van alle apparatuur en gemakken. De IIFA Cricket wedstrijd 2005 werd in juni gehouden te Amsterdam.

IIFA cricket

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.