Indiase film- en sporthelden op Commonwealth Games

Commonwealth gamesIndia’s top filmsterren zullen samen met sportsterren op 26 maart meedoen aan de sluitingsceremonie van de Commonwealth Games (Gemenebest Spelen) in Melbourne. India krijgt 15 minuten voor een cultureel programma waaraan Bollywoodsterren Saif Ali Khan, Aishwarya Rai, Rani Mukherji, Lara Dutta en Priyanka Chopra meedoen. Daarnaast zullen sporthelden zoals cricketer Sunil Gavaskar, atleten P.T. Usha en Milkha Singh, tennisster Vijay Amritraj en hockeycaptain Ajitpal Singh hun bijdrage leveren.

India is gastheer voor de spelen in 2010 in New Delhi en zal daarom die 15 minuten gebruiken om de atleten van de Commonwealth uit te nodigen en warm te maken voor India. De Commonwealth Games kennen meer Bollywood items. Op 25 maart is er ook ‘Bollywood at the Bowl‘ en een speciaal nummer van synchroon zwemmen op Bollywood muziek. De Gemenebest Spelen worden gehouden van 15 tot en met 26 maart.

8 REACTIES

  1. ik vind haar wel goed, ze is sgattig!
    weetje, ik zal jullie ff wat vertellen!
    ik heb een vriendin en die was bij een van die shows maar ze gingen nog oefenen(het was voor de show) en toen waren er dus gehuurde danseressen uit NL. Die gingen dus oefenen, enne.. aish was er ook! die liep gewoon langs.. maar ECHT! als je zag hoe die b*tch keek naar iedereen! echt ze keek zo van:”tss.. moet je die goedkope shit zien! en wat ze aan hebben.. van de wibra cker?” sindsdien denk ik heel anders over aish dan dat ik ervoor deed.. rani was er trouwens ook! ze deed heel aardig! en ze lachde naar iedereen.. aish kan nog wat haar leren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.