Madhuri Dixit wil alleen belangrijke filmrol

Madhuri Dixit (AP Photo/Manish Swarup, File)Madhuri Dixit heeft de geruchten dat ze terugkeert naar de filmwereld, dit weekend tegengesproken. De Bollywood ster uit de jaren negentig woont sinds haar huwelijk met een Indiase chirurg in 1999 in Denver, Colorado. Dixit maakte vorige week een sensationale comeback tijdens de Filmfare Awards. Sindsdien doen geruchten de ronde dat ze later dit jaar start met de opnames van een nieuwe film waarin Salman Khan haar tegenspeler is. Maar Madhuri is duidelijk daarin: alleen een grote rol in een Bollywood film die ergens in Amerika wordt opgenomen, zal haar terugkrijgen naar Bollywood. Madhuri geniet van het moederschap en heeft alle aandacht voor haar twee zonen. De actrice, die afgelopen weekend even terug was in India, vindt het heerlijk in de VS. “Ik kan gewoon de straat op, niemand herkent mij als Bollywood actrice en ik kan rustig mijn leven als moeder leiden” zei ze dit weekend tegen de Mumbai Mirror. Haar laatste optreden was in ‘Devdas’ uit 2002, waarin ze een rol had naast Shah Rukh Khan en Aishwarya Rai.

11 REACTIES

 1. solo quiero saber mas de bollywood
  espero q me acepten amo a las actrices hindue4s

 2. eey madhuri gelukkig dat jje een come back maakt maar ggrote rollen zijn meer voor nieuwkomerd

 3. cool dat ze terug komt maar ik `denk niet dat ze grote rollen zal krijgen en het liefs in amerika …….well dom vindt ik maar ok

 4. eindelijk is ze terug ik hoop dat ze goeije film maakt your fan karan ik hoop dat ik haar op de grote weer zie

 5. JAh
  Oming LAuWw Ze Kan KK
  Goewd Actere
  Ik Hoop Voor Der Dat Ze een
  Grote Rol Krijgt!!!
  SucceS Meissie

  XXX Annie

 6. ik vind het super dat ze terug komt.ik ben en fan van haar en vind het leuk als zij weer leuke films maakt.

  groetjes -xxxxxxxxxx- (……)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.