Bollywood Sensation in Leiden

Bollywood SensationOp 25 mei dit jaar is er weer een groot Bollywood evenement gepland in Nederland. In de Groenoordhallen te Leiden wordt Bollywood Sensation gehouden. Een show met o.a. John Abraham, Zayed Khan, Salman Khan, Esha Deol, Kareena Kapoor, Shahid Kapoor en Mallika Sherawat. In totaal zullen 70 artiesten naar Nederland afreizen om de show vorm te geven. De organisatoren noemen Bollywood Sensation een grote musical, waarin dans muziek en theater samensmelten tot een harmonisch geheel. Het decor van deze show staat in het teken van ‘Glitter and Glamour’ uit Bollywood, India. De organisatie ligt in handen van Sekier Entertainment Service (SES), een bedrijf dat zich vanaf 1999 bezig houdt met Bollywood shows in Nederland.

49 REACTIES

 1. wat ben ik blij dat bollywood terug is .in wel in nederland.en ik hoop dat hrithik sharukh en preity kajol der zijn.grxx dunya

 2. ik wil heel veel graag in mijn msn en a.u.b zeg mij waar ik de tickets kopen kan als je van heel weet kan je me mailen. dankje

 3. Als Salman Khan misschien toch niet kan komen, komt er dan een vervanger voor hem in de plaats ?
  Ik hoop dat een andere goede acteur dan in zijn plaats komt !
  Maar liever hopen we op Salmaan, we love him !!!

 4. omg super lijp togh:P!!!
  ik ga dr 0nderdprocent hene man ,, hihi als mn vriendin enzow meegaan:D
  haha super man

 5. Beste forumleden,

  Bollywood Sensation wordt op 25 mei 2006 gehouden in de Groenoordhallen te Leiden.
  De volgende sterren zullen op 25 mei 2006 aanwezig zijn: Salman Khan, Zayed Khan, Shahid Kapoor, John Abraham, Kareena Kapoor, Esha Deol en Malika Sherawat.

  Na 13 maart 2006 hebben wij meer informatie over de afterparty en welke sterren er aanwezig zullen zijn bij de afterparty.

  De prijzen van de kaarten zijn:
  35,50 euro, 55,50 euro, 65,50 euro, 77,50 euro, 95,50 euro en VIP 125,50 euro.
  De VIP kaarten 125,50 euro, 1e rangkaarten 95,50 euro en 2e rangkaarten 77,50 euro kan je bij ons reserveren.

  Meer informatie kunt u op onze website vinden (www.sekier.com). U kunt ons telefonisch bereiken onder telefoonnummer 010-848 16.62 of u kunt ons mailen info@sekier.com.

  Als u nog meer vragen heeft horen wij dat graag.

  Met vriendelijke groet,

  SES

 6. ga ook zeker…en t is echt niet duur…als je kijkt wie er allemaal komt. In NL betaal je ook over de 40 Euro voor maar 1 groep….en hier heb je er n heel stel. Die mensen moeten er ook iets aan verdienen…..

 7. eehm denk je dau ik daar heen ga er zeker niet heen voor die bitch kareena kapoor en er zijn niet ens leuke mensen (behalve john, salman en mallika) en de rest is gewoon bulshit denk je ik ga men geld uitgeven.

 8. Als Shah rukh niet komt kom ik ook niet jammer hoor dat hij niet komt, of komt hij wel??

 9. Sk komt echt niet elk jaar hier hoor…wanneer zou hij anders films moeten maken…get back to reality

 10. waarom eigenlijk op een donderdag het moest op een vrijdag zijn na donderdag moeten we altijd naar school i love zayed khan, shahruk khan ik ga zeker naar die show oo mijn ouders zegen dat we gaan vet cool en alle andere acteurs en actrice hou ik veel van???!!!

 11. hallo iedereen*,
  zo gaaf dat er een show is he??!!
  wij gaan naar die show leuk he ??
  het is egggtttt gaaaffff dat al die bolllywood-sterren komen!!!

 12. heyyyyyy….!!!!!!!!!
  zoowww gaaf dat JOHN ABRAHMMM en SHAHRUKH KHAN/ZAYED KHAN komuhhhhh…!!
  eindelijk wordt er een leuke show in nederland gehoudenn
  _********_ JoHNNNN FANSS

 13. ik ga 😀 ik heb al kaartjes maar ik snap het niet er staat er komen 70 artiesten bedoelen ze ermee dat met de dansers erbij of echt 70 sterren en als iemand weet welke sterren er nog meer komen wil je het dan seggen?

 14. Hallo
  Aap sab lok bekaar he ki Es consirt me jarahe he Mat Jah Dosto Paesa Nahe he ham be nahe jahinge Agaar gratis teket meljae To ham jahinge hahaa doe doeii

 15. Karena Kapoor is een goede actrise probeer maar haar niveau te berijken. Dat is voor die gene die haar voor een bitch uit heeft gemaakt. Kom op man je kent haar niet eens waarom praat je dan zo over haar.Ik heb haar in het echt in Londen gezien ze kwam echt aardig over.En ik ga zeker 28 mei naar John Abraham en de rest Ik heb repct voor wat ze doen dus. Maar ik vind wel jammer dat Shahrukh niet komt en Dino

 16. HALLO ME HON TINA ME HON 17 JAAR ME TUM HARA SAT ANA JATIE HON MERA NAM HE TINAAUR ME HON AFGHANISTAN PAR MEN BAHAD GUB SURAT HON ME HON
  MUSLIM AUR MEN JATA HON KI TUM BUJ MADAT KARU KARU GIE MUGI MADAT PLIS PLIS MERA BODIE BAHAD ACHA HEE AUR ME GATA ME FILM PAAR GANA GATA HUM MEE HOLLAD PAAR REHTIE HOON MER FAMILIE MERA PAS NAHI HEE WO LOG AFGHANISTAN PAAR MEE JAHA LAM KRTI HOON MARA PAS SAP KUCH HEE IK CHIZ NAHI HEE OW HEE FILM ME BAHAD JATIE HOON KI MEE IK BAAR FILM PAAR JAOON AGAAR TU MERI HELP KARTIE HOON DANK U TANK YOU
  BAHAD BAHAD SUKRIA
  BY BAY

 17. helllllloooooo iedereen

  ik wil echt weeten wat koosten die sh0w

  en er komt ook akshey kumar of kumar sanu

  ik hope akshey kumar komt wel

  anders ga ik niet

  per uur 5 euro is niet duur dink ik

  dus alleen akshey komt of niet hahaha

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.