Sanjay Dutt heeft banden met onderwereld

Sanjay DuttDe Indiase terrorist Abu Salem, heeft verklaard dat hij wapens heeft geleverd aan Bollywood acteur Sanjay Dutt. Salem zou drie ak-56 geweren, handgranaten en wat munitie hebben geleverd aan de acteur. Twee geweren werden daarna terug gegeven. De 15-pagina’s tellende bekentenis, die eerder vertrouwelijk was gehouden, werd gisteren voorgelezen door de rechter in een hof in het Indiase Mumbai. Abu Salem is één van de grootste criminelen van India. Hij wordt verantwoordelijk gehouden voor de bomaanslagen in Mumbai die in 1993 aan 250 mensen het leven koste. Salem zou net voor de aanslagen de wapens aan de Bollywood ster hebben geleverd, waardoor het lijkt alsof Dutt een aandeel had in de bomaanslagen. Sanjay Dutt, die eerder al voor de rechter was verschenen en een jaar in de gevangenis heeft gezeten vanwege deze verdenking, ontkent enige betrokkenheid bij de aanslagen, aldus de BBC.

16 REACTIES

 1. Die mannen willen je cker meeslepen in hun onderwereld gevech.

  Maar blij gewoon je werk doen sanjay en stoor je niet aan een kleine abu salem die om zijn eigen huid te redden jou naam noemt.

  Jay

 2. nou ja waarom laat ze sanjai dutt niet met rust die onderwereldt wilt altijd de shuld geven aan iemanders nooit nemen ze hun schuld sanjai dutt maak gewoon films en laat mensen zeggen wat ze willen jou fans geloof je nog dat je niet hebt gedaan your fan karan

 3. is wle waar dat sanjay dutt ook een terrorist is en het is waarschijnlijk ook waar dat hij parveenbabi heetf vermoordt

 4. Hallloooooo laat die filmsterren gwn mt rust man
  mensen hebben tegenwoordig egt niks meer te doen he!!Sanjay is een geweldig acteur en
  f*ck die maffia mensen

 5. ben het met je eens bitchy-kitty. Ze denken gewoon dat ie n terrorist is omdat die kerel toevallig Moslim is…..belachelijk….die bekrompenheid van die mensen soms….

 6. tuurlijk sajnu baba is muslim en hij heeft scheit ook aan iedereen daarom vind ik hem geweldig en hij is reallity acteur….. salaam van jou grootste fan qais_afg

 7. Maar halloooo
  sommige mensen denken egt dat alle moslims terroristen zyn ofsow alleen maar omdat een paar het voor de hele fucking gemeenschap verkloten

 8. Of niejt Kimberley……..soort van alle moslims zijn terroristen…..er is maar een fucking kleine groep die het verziekt voor iedereen!!!Damn mense zijn zo irri……..begrijpen is tog niejt moeilijk?:SJe kan er gek van worden!!!!Damn it…!!!!!!:@

 9. jah man
  en hoe zo kan sanjay geen moslim zijn ik heb gehoord van wel en boeiend terug naar het onderwerp die sabu baba ofzo is echt niet te vertrouwen man de onderwereld zit denk ik nu echt wel achter die verader aan

 10. […] Bollywood acteur Sanjay Dutt, die volgens sommigen banden heeft met de onderwereld, verliet gisteren in het bijzijn van Indiase politieagenten het gerechtsgebouw in Mumbai. Daar werden vier leden van de familie Memon door een Indiase rechter veroordeeld wegens bloedige bomaanslagen in Mumbai (Bombay) in 1993. Daarbij kwamen 257 mensen om het leven. Drie familieleden van de veroordeelden werden dinsdag vrijgesproken. Het vonnis is het eerste in deze slepende zaak waarbij in totaal 116 mensen in staat van beschuldiging zijn gesteld, onder wie de Bollywood filmster Dutt. De vonnissen over zijn en andere zaken worden in de komende weken verwacht. Dutt stond eerder ook al voor de rechter in deze zelfde zaak. © Bollywood.NL | Photo: REUTERS/Adeel Halim […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.