Bollywood rol voor Miss India UK

Nikki RanaEerder kon je hier op Bollywood.NL lezen dat Miss India UK Nikki Rana graag in een Bollywood wil acteren. Die kans krijgt ze nu. De 20-jarige studente, die in november vorig jaar de titel Miss India UK won, heeft onlangs getekend voor een rol in een film. Veel kan ze nog niet vertellen over de film vanwege bepalingen in haar contract, maar het wordt weer een zogenaamde “East meets West” film. De opnames starten binnen twee maanden en zullen in totaal vier maanden duren. De film wordt opgenomen in London, Scotland en Wales. Nikki heeft de rol binnen gehaald via een vriend van haar familie, die de regisseurs kent. Na auditie mocht ze terug komen. Wij zijn benieuwd wanneer onze eigen Miss India Holland, de Haagse Charlene Asgarali, een soortgelijke stap maakt.

5 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.