Will Smith helemaal weg van Aishwarya Rai

Will Smith - Hollywood.comHollywood ster Will Smith wil dolgraag samen met de Indiase schoonheid Aishwarya Rai in een Bollywood film meespelen. De 37-jarige acteur, die een week lang in India zit, vertelde dit onlangs aan de lokale pers. Smith is daar voor de lancering van een nieuwe Engelstalige filmzender van Sony Entertainment. Volgens de Nederlandse nieuwssite Nieuws.NL verheugt Smith zich op een mogelijke ontmoeting met Bollywood-actrice Aishwarya Rai.

De acteur, die voor het eerst in India is, zegt vooral onder de indruk te zijn van het aantal Bollywood-films dat elk jaar wordt geproduceerd. “Ze maken er hier ruim achthonderd, met in elke film een nieuw verhaal, nieuwe muziek en nieuwe dans.” Smith ziet een rol in een Bollywood-film wel zitten. “Ik ben simpelweg verkocht en wil er graag deel van uit te maken” aldus Nieuws.NL

50 REACTIES

 1. ik vind wel leuk maar. ik vind dat will smits in een bollywoord film speelt dat vind heel leuk gr.sambry

 2. Dii Ene,
  Dat meen je niet echt dat je niet begrijpt over welke verwachting zij/ hij het heeft.
  Wat dacht je van kindje opkomst haha.
  Ik zeg niet dat het waar is he ik verklaar het woordje in verwachting alleen maar.

 3. achawarie is niet in verachting van viviy ik wet niet wat jij allemaal kletst sara maar het is wel dom hoor ?????!!!!!!!!!!!

 4. hey mensen waarom zijn jullie ni mee eens dat aish met will een film zou maken. het zou egt leuk zijn 2 mooi mensen en ze zijn beroemt
  ik ben heeel blij voor aish dat ze zooooo broemd is en dat iedereen met haar een film wil maken. en dat ze gaat trouwen daar mee ben ik helemaal blij
  na ja iedereen heeft een eigen mening
  bye bye

 5. Het was zo mooi, ik lag samen met Aishwarya in bed toen ze me vertelde dat ik vader zou worden. Ik was zooooo blij. opeens hoorde ik toet toet toet…het was de wekker en ik werd wakker. Verbaasd keek ik om me heen, ik lag alleen in bed en de kamer was leeg. Het was maar een droom…gelukkig maar..of niet???

 6. heey ….
  Niet Te Geloven Ik Vind Persoonlijk Niet
  Dat Hij Bij Haar Past.. Maar Jah AsWaRaiYa Kan Wel Betere Manne Scoren In Plaats Van Will! Zij Is Wel Miss Universe Gweest Hooor..

 7. nieuwe ontwikkelingen in de film wereld is natuurlijk geweldig.

  maar alles mooet op zijn tijd gebeuren, wij moeten een ding niet vergeten, wanneer westerse mensen naar India gaan en zien dat er nog altijd mensen op de wereld zijn die elkaar respekteren, zijn ze altijd weg van.

  want de westerse werels kent respekt allang niet meer.
  jammer eigenlijk hoor.

  Jay

 8. goed zo jay!!! maar aan de ander kant word bollywood beroemd als ze filmens maken met hollywood.maar ik hoop als zij film gaat maken hoop ik het wel dat mooie actuers werken.grxxdunya

 9. damn…zo lelijk..hij is helemaal niet knap ofsjow:S…hopelijk gaat die film niet door want die wil ik nooit zien..pff

 10. euhm

  Aishwarya is toch euhm verloofd met ABhi?
  waar hebben jullie het over
  is er nog kans voor RANI and ABHI?
  put that on everything guyssssssss..

  —————————————
  Even over Will in India
  hier is hij met Rani

  http://img142.imageshack.us/img142/7092/afggalrani5xk5hf.jpg

  ik hoop dat deze foto doorkomt
  (voor de admin)
  zoniet dan graag vaaf de stippeltjes lijn alles skippen.. bedankt 🙂

 11. hai
  ik wou vragen of jij (sambry)indians bent, want ik ben dol op indianse taal. ik kan het ook wel praten.doei

 12. jAAAHHHH dehhhh iedereen die vindt haar leuk!

  maar een film met hun 2?………

  zal wel misien leuk zijn maar , het zal wel een andere belevenis zijn een NEGER en een HINDI……

 13. ik vind het opzich wel leuk dat hij in een bollwood film gaat spelen maar zoals rita het zei: het zal wel een andere belevenis zijn.. een NEGER en een HINDU majh we kijke wel.. als het maar leuk is… jaahh met ash is het altijd wel leuk!!!

 14. ze mogen togh juist blij zijn dat will SMITh een film met aish wilt, het is juist een eer voor haar, (natuurlíjk ook voor jhem) maar dat meot ze tog wel accepterren iik bdoel zij i s wel exmissworld geweest maar hij is anders ook niet slecht , hij is mii broemd en laatst staan zijn films, fresh prince of bel air en ook nog eens een zanger
  3 in 1 🙂
  Xxx

 15. Will is allang getrouwd manG…
  Ik weet niet waar jullei die rare ideeen vandaan krijGen…

  En zeg plZ niet neGer…
  (klinkt so0OW negatief…)

  En een mix van nationaliteiten is juist t0G leuk…??? =D

  0f niet…? =S

 16. P.S. P.S.

  Die piCCA van Rani en Will is WREED…
  Rani is eGt Mo0i daar…

  Will Smith is o0k wel Cute…

 17. Wauw wie kan nu discusieren over zo’n super nieuws WILL SMITH is wereldberoemd en dat is een grote kans voor AISHWARYA. Denk eens na als die samen een film hebben gaan er nog meer mensen zijn die Aishwarya zulle kennen.. En hindoestaanse films gaan nog meer beroemd worden!!! ’t is een voordeel voor india of NIET?!!

 18. ik mag aish niet, ondank ze prachtig is!! maar dit lijkt me egt wel stoer hoor. ik vind will smith egt leuk,dus als ze een film gaan maken dan wordt dat wel leuk lijkt mij!!

 19. Heyyy Mensuhh…

  Het zou opzicht natuurlijk wel leuk zijn met hun 2 in 1 film… Een keer iets anders 🙂 tog ..??!!

  Hindoestaanse Films Zijn Te Gekkkkk 🙂

 20. Nou ik denk dat we te hard van stapel lopen.
  We weten nog niet eens of het zo is.
  En de persoon in kwestie Aish…die zou het eerst moeten bevestigen.
  En ik vind het ook niet leuk dat er zo negatief over de ex miss world gesproken wordt. Ze is toch zo goed als verloofd met Abhi… vanwaar dan die verdachtmakingen van in verwachting zijn en dergelijke zaken!
  Jullie zouden je moeten schamen met die roddel partijtjes van julie.

 21. ben helemaal met je eens sunithi wat zou abhi er van vinden ik denk dat het zo wie zo geen liefdes film wordt ik vind will helemaal te gek maar hij moet niet te veel verwachten van haar

 22. weet niet zie de laatste tijd ash alleen maar met hollywood acteurs laat er ff nog in bollywood voor ze vergeet dat ze indiase is

  en abhishek en ash hebben verkering
  echt player zij man eerst salman toe vivek en nu abhishek kan het niet op 1 persoon laten en als ze echt serieus is dit keer kan ze pas over 3 jaar trouwen/verloven en dan is ze al bijna 40 (35 of 37 weet niet)
  begint oud te worden en soms lijkt het net of ze haar afkomst veracht(ben niet jarloes op haar of zo)ze is heel knap dat weet ik maar toch misschien denk alleen ik er zo over

  xxxx

  laila

 23. will moet gewoon met hollywood bemoeien niet met bollywood.hij en heel hollywood is jaloers op bollywood.straks speelt er geen 1 hindoestaan meer in bollywood films.laat ze lekker in hollywood blijven.
  hindoestani power

 24. en weet je je past helemaal niet bij die engerd(abshek)hoe je het ook mag schrijven en straks lig je nog met zijn vader in bed en het is zonde van will dat hij met jou en movie wil maken gewoon schandalig bitch die je bent

  bye maar ik hou nog steeds van je mocht je willen slet

 25. hi iedereen, ik wil effe zegge dat ash en will niet bij elkaar passe tog of heb ik het fout.idereen denk dat ze poeslief is maar dat is niet zooooooooooooo ze wil bij iedereen slijmen om beroemd te worden/en he miss diva wat denk je, dat je dat ook egt ben bent dusssssssssssss nietttt en he jay goed gezegd man

 26. wajow wajow mensen ashi en wil passen wel bij elkaar en die lelijke abshik gatverdamme

 27. abshik en ashi zijn bij elkaar maar ze pasen echt neit bij elkaar en will en ashi passen juist wel bij elkaaar

 28. Jullie zijn zieeek Ais en Abshik passen kk leuk bij el kaaarrr
  Will wie is hij kk klaale dus ssst

 29. woow het is waar hoor want aiswaria is te gek vind ik dan ze is echt mooi hoor erg mooi ze is de mooiste van de bollywood vrouwen echt ze is mooi goed in dansen doei aiswaria doe kussjes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.