Madhuri Dixit terug in Bollywood

MadhuriVoormalige Bollywood koningin Madhuri Dixit maakt een sensationale comeback tijdens de Filmfare Awards van aankomend weekend. De populaire actrice was voor het laatst te bewonderen in de film Devdas, die een kassucces was. Er gaan geruchten dat ze terugkeert naar de filmwereld. Ook wordt er gezegd dat ze later dit jaar start met de opnames van een nieuwe film waarin Salman Khan haar tegenspeler is.

Terwijl Madhuri Dixit de Filmfare Awards opluistert met haar verschijning, zal Shah Rukh Khan de ZEE Cine Awards presenteren. De Filmfare Awards uitreiking vindt aanstaande zaterdag, 25 februari, plaats en zal om 20:00 uur via Sony Entertainment Television Asia worden uitgezonden. De uitreiking van ZEE Cine Awards zal volgende week zaterdag om 20:00 via ZEE TV worden uitgezonden.

14 REACTIES

 1. Shahrukh lover wat heeft ze dan? volgens mij heeft ze niets hoor. ze een goeie actrice en ze is ook mooi

 2. Zei is heel erg mooi en we hebben haar heel erg GEMIST en wij willen echt heel graag doe show met shr khan zien…En we zijn benieuwd hoe het gaat worden..? Jah Mina jan ze heeft een mooi lach..go girl..:);)
  Khodafez xxx arman & Lino$ ciao

 3. wow ik denk dat madhuri is de beste het is gewoon zo zij is super hoe zij huilt hoe zij lacht hoe zij danst niemand net als haar kan acteren ik denk zij moet een keer in hollywood sepeln love u madhuri….

 4. maar eerlijk gezegd kan ze goed actere
  mischien kan ze eens actere als mama van preity zinta
  muhahah
  zij en salman vormen samen een prima koppel

 5. […] chirurg in 1999 in Denver, Colorado. Dixit maakte vorige week een sensationale comeback tijdens de Filmfare Awards. Sindsdien doen geruchten de ronde dat ze later dit jaar start met de opnames van een nieuwe film […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.