Hrithik Roshan verheugt zich op Valentijnsdag en vaderschap

Hrithik Roshan kan zijn geluk niet op. Hij is net 32 geworden, heeft de opnames van film ‘Krrish’ afgerond en het allerbelangrijkste nieuws is dat hij binnenkort vader wordt. Hij is ook blij dat zijn ouders op relatief jonge leeftijd opa en oma worden. Hrithik and Sussanne zijn dolgelukkig en verwachten hun kindje in de eerste week van April. De aanstaande vader is erg opgewonden en telt de dagen. Hij verklapt dat hij graag een dochter wilt, maar vermoedt dat ze een zoon krijgen. Ze hebben nog geen definitieve naam voor de kleine.

Hrithik Roshan - Bollywood.NL

Net als het vaderschap verheugt Hrithik zich er ook op om Valentijnsdag met zijn lieftallige echtgenote door te brengen. Hij verwacht dat ze hem zal overladen met kaarten en bloemen. Hij heeft echter nog niet bedacht wat hij aan haar moet geven. Elk jaar verrast zijn vrouw hem op Valentijnsdag en nu vindt hij dat het zijn beurt is om haar te verwennen. Wat romantisch!

21 REACTIES

 1. ik wens ze heeel veeeeeeeeel geluik met hun klein!!ik ben heeel erg veel blij voor ze!!!!!!!ik wens ze een heeeeel lange en een heel geluikkige leven met zijn 3!hapy valentijn hritik en suzzane!!!!! I LOVE JOU FOREVER!!!!!!!!!
  geroetjes mariam!!

 2. haaii..iick wens julliee veel gelukk met die kleinee..en ’t is egt st0err van die valentijn ged0e…

  KuS kUs

 3. Ze zijn een goeie paar Hrithik and Sussane
  Ik hoop heel veel voor je Hrithik dat het een meisje zal worden. I wish You all A very Good Married Life Door : Sanjana Byebye

 4. ze passen ni eens bij elkaar hrithik isj knap maar die andere puhh maar jah ik wens jullie tog nog veel geluk hoor hrithik en susanne 😀

 5. hej amb je hebt gelijk, ze passen niet bijme kaar maar jammer genoeg zijn ze getroud en ze krijgen kindje.ik vind dat hrithik en beter vrouw kon krijgen zij is gewoon niks.ik vraag me af hoe is het met sharukh khan?hoe gaat het met hem?weet iemand daar iets van?groetjes xx dunya love you hrihik en sharukh

 6. hey amb je hebt gelijk want ze passen niet bijmekaar ik ben nie blij met ze jmmr dat ze bij mekaar zijn gekoze

  jaja

  daaagggg bal…

 7. hey mensen
  ik vind hrithik en suzanne echt wel bijelkaar passen en ze hebben een zoontje is dat niet lief maar jah wie weet wordt zijn zoontje even knap als zijn vader(insallah)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.