Bollywood sterren in BBC Aids show

Een aantal Bollywood sterren gaan hun medewerking verlenen aan een BBC Aids show, welke moet bijdragen aan de bewustwording van mensen als het gaat om HIV en Aids in India. De show ‘Haath Se Haath Milaa’ wordt een reality programma en begint vandaag. Bollywood sterren Shilpa Shetty, Viveik Oberoi, Dia Mirza en Raveena Tandon hebben reeds hun bijdrage geleverd. Andere populaire Bollywood sterren zoals Tabu, Fardeen Khan, John Abraham, Bipasha Basu, Abshishek Bachchan en Suneil Shetty hebben ook hun interesse getoond in de serie. India heeft 5 miljoen HIV-positieve mensen, het hoogste in de wereld na Zuid Afrika. De Bollywood factor in het programma moet mensen trekken, maar ook inspireren zei de creative director van het project gisteren tegen de BBC.

3 REACTIES

 1. Very good cause indeed and everyone should do their level best but I believe in preventing than cure.
  Goede voorlichting blijft toch het allerbelangrijkste.

  De regering van iedere state (provincie) moet naar mijn inziens OVERAL condoom automaten plaatsen maar ook license afgeven aan kleine shops en voor relatief heel weinig geld verkopen, moet betaalbaar blijven voor de armen en de allerarmsten, bijv. in de armste wijken voor Rs.0.50 paisa of
  Rs.0.75 paisa only
  en de andere wijken Rs.1,- only.
  Sometimes I feel like going there (India) and educate the poor people. De arme ongeschoolde en minder geschoolde mensen voorlichting geven over AIDS en andere sexueel overdraagbare ziektes en zwangerschap.
  VOORKOMEN IS ALTIJD BETER DAN GENEZEN!!!!!!!!! voor iedereen.

  De arme wijken van Mumbai (gezien in documentaires over prostitutie) zijn ook broedplaatsen voor openbare prostitutie; dus sexueel overdraagbare ziektes en ongewenste zwangerschappen. Hygiène kennen ze TOTAAL niet. Verschrikkelijk beelden. Wat een viezigheid!!

  Ik ben stellig van overtuigd dat de mensen alleen met drastische maatregelen enige baat bij zullen hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.