Salman Khan weer betrokken bij aanrijding

Salman Khan blijft brokken maken. Volgens de Hindustan Times heeft de populaire Bollywood acteur gisteren weer iemand aangereden. Onderweg naar een cultureel programma in Bhandara (Vidarbha), reedt zijn chauffeur een 12 jarig schoolmeisje aan dat onderweg was van school naar huis. Dit keer reed de acteur niet door, maar bracht hij het meisje samen met haar vader meteen naar een privé ziekenhuis. Na behandeling mocht ze weer naar huis. De vader heeft geen aangifte bij de politie gedaan. Salman was hun erg dankbaar hiervoor en nam hen mee naar het cultureel programma, alwaar ze Salman en andere Bollywood sterren konden zien optreden.

(c) AFP File/Photo - Salman Khan

30 REACTIES

 1. ja et is wel eg maar ja wat kan je er aa doen he maar oke …….. salman hoegaat het verde met je

 2. het is wel erg maar hij heeft het meisje wel naar een privé ziekenhuis gebracht en ze mocht ook mee naar het cultureel programma.
  go salman ………..

 3. nou zeg eens .. nu vind ik hem een echt held!

  tenminste heeft hij nu echt respect getoond aan de gewone samenleving om zich heen … heel goed van hem …

  alhoewel ik kan zeggen dat het verkeer daar echt een puin lijkt te ziju … want uiteidelijk weet je niet waar je moet rijden en uitkijken .. van overal wordt je benaderd met een mobiele wagen ..

 4. Die Gangster is al vaker betrapt he?! Salman is wel zo’n iemand (ook in films) dat ie een Gangster probeert te zijn. (oh, bhagvan…..wilt u zorgen dat Salman niet dood wordt gemaakt. ram, ram bhagvan) Dit is net zoiets als Micheal Jackson. Salman khan! Volhouden maat! Echt volhouden! Jij bent zo sterk van buiten! Probeer dat ook van binnen te zijn!

  SSX-Breaker…………

 5. Salman heeft die aanrijding niet gemaakt..is zn chaufeur..en mensen…fouten maken we allemaal…het kan gebeuren dat er een aanrijding wordt gemaakt. Vind heel goed van Salman dat hij op dit op een dergelijke manier heeft afgehandeld.

 6. Sorry redaktie,

  Dit vertaling van uw bericht is niet juist.
  Ik heb in The Times of India gelezen dat Salman Khan is een cab(taxi) zat op weg naar het programma waarvoor hij was uitgenodigd en de taxichauffeur heeft het meisje aangereden. Wat heeft Salman hieraan de schuld?!?! NOPPES!!!!!!!
  In een stad met 14 miljoen mensen, ja wat wil je. Iedereen loopt/ rijd zoals het hem/haar uitkomt. Ik weet dat uit eigen ervaring.
  Er zijn geen stoepen en ook geen verkeersregels. Het is de schuld van de regering.

  Dit is voor SSX-Breaker. First of all, Salman probeert geen gangster te spelen in een film maar doet wat van hem verlangt wordt because he gets paid for that!! Fat paycheck!Is een filmrol! is not real! is entertainment!
  Is dat ZO MOEILIJK te begrijpen?? Hij is een acteur, een entertainer, dit is zijn werk en hij moet doen wat zijn baas, de producent (geldschieter) en de regisseur van hem verlangt.

 7. Suraiya ..thumbs up for u … gelijk heb je …. de acteurs kunnen dit niet bepalen, maar de filmproducenten !

 8. Hi ladies, Anchu & Noura thnx.

  Een acteur/actrice bepaalt in zoverre …accepteert een script als hij/zij zich in die rol kan bevinden. En als ze heel rijk en beroemd zijn dan doen ze ook favours voor een vriend regisseur en of vriend producent. Dan kunnen ze zich dat veroorloven. If one has the body and personality to play an underworld don in movies= (entertainment)should absolutely do that. But as everybody knows (in real they have distroying minds, are killers know nothing about MERCY and has nothing to do about great bodies). Laten we maar gewoon genieten van Bollywood entertainment, right.

 9. miss afghaan ik zeg altijd de waarheid.
  sommige mensen weten van niks en ze geven zomaar domme comments

 10. salman is een sgat hij zou dat nooi doen en mijn vriendinnen zeiden dat hij weer opgepakt was omdat hij de stad wilde opbalden maar dat geloof ik niet nee he slman is een sgat held lief enz hij is alles behalve dan sukkel dom maar lie en heeft altijd respect en maakt mooi filmen ga zo door salman ik ben trots op je

 11. SALMAN KHAN IS DE BEST HOOR IK HOU VAN HEM JOEHOE HIJ IS EEN KANJER!!!!!!! IK VIND HEM ZO LEUK EN HET IS OOK LEUK DAT HET UIT IS TUSSEN HEM EN KATRINA KHAIF BAH MISSELIJK MENS. NOU DOEGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG
  I LOVE SALMAN KHAN!!!!!!!!:):) (k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(K)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)(k)

 12. HAlllo ik ben de grootste fan van salman khan hij is de bom gewoon maja wel goed dat die mensen hem niet hebben aangeklaagt en hij heeft gevoel anders zou hij wel door rijden maarja xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx love you forever salman khan ik kom je ooit eens bezoeken en dan ga ik met je rouwen ehwhwiahwhahahahwha geintje joh zou wel leuk zijn :D:D:D:D maaja doei doei love HIM

 13. ik begrijp je hay ik vind ik salman ook leuk… maar ook john en srk wat hij hebt gedaan was heel lief !

 14. hij had cker gehoord dat aish met abhi gaat trouwen en toen was hij er ff niet bij met zijn gedachten !!

 15. maar hij reed niet … zijn chauffeur reed ..dus ook al was hij met zijn gedachten ergens heen ..hoefde niks te gebeuren …

  alle schuld naar zijn chauffeur … en mischien ook de aangeredene … wie weet wat er precies gebeurd is … de meidia wilt het altijd een groot verhaal van maken vooral hoe Salman heel vaak negatief verschijnt in de meeste berichten van de media …

  de exacte vooval weet niemand alleen de betrokkenen …en ooggetuigen als die er waren??

  mvg,

 16. No escape! Salman Khan sent to jail for one year

  Agencies / HindustanTimes.com

  New Delhi, February 17, 2006

  Actor Salman Khan has been sent to one-year imprisonment and charged Rs 5,000 fine after being found guilty of killing black bucks.

  The Chief Judicial Magistrate of the Jodhpur Sessions Court on Friday found actor Salman Khan guilty under Section 51 of the Wildlife Protection Act for killing these endangered species in 1998.

  However, Satish Shah and other actors booked for the same crime have been acquitted by the court.

  Salman Khan, along with actor Satish Shah and seven others, is accused of poaching two Chinkaras at a village near Jodhpur in 1998, during the shooting of the film Hum Saath Saath Hain.

  mvg,

 17. Een van de grootste filmsterren van India, Salman Khan, is vrijdag tot een jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens het doden van zeldzame antilopen.

  Khan schoot de antilopen in 1998 dood in een natuurreservaat, waar hij tussen het filmen door uit jagen ging. Zijn rechtszaak heeft zich zeven jaar voortgesleept. Bijna tachtig mensen hebben tegen hem getuigd.

  Tegen Khan, die hoewel hij bekendstaat als een onbehouwen macho al bijna vijftien jaar triomfen viert, loopt ook een rechtszaak in verband met een dodelijk verkeersongeluk. In 2002 reed hij in Bombay, waarschijnlijk per ongeluk, met zijn auto in op een groep mensen die lagen te slapen op een trottoir. Er viel één dode en drie mensen raakten gewond.

  mvg,

 18. Just Chill yaar

  Nou zie je ook dat salman khan wat respect toont aan anderen misschien zit hij soms fout maar we zijn mensen dus iedereen maakt fouten…
  Ik zie dat hij zijn leven wilt verbeteren
  maar jah Shit happens …
  Big Fan of Salman Khan

 19. haai ik vint salmankhan ook heel erg leuk mijn droom was dat ik met hem ging trouwenn .
  en ik geloof ook geen bullshitt oveer hem maar salmankhan gaat het nog goet met jou houvanjou

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.