Holiday van Dino Morea in première

Dino Morea fans opgelet. Deze week gaat zijn nieuwe film ‘Holiday‘ in première. In deze romantische Bollywood film van Pooja Bhatt zal de Bollywood hunk en voormalig fotomodel samen met Onjolee Nair, Gulshan Grover en Nauheed Cyrusi te zien zijn. Aanvankelijk zou de film op Dino’s verjaardag (9 december) in 2005 uitkomen. Movietalkies meldt nu dat de film op 10 februari in première gaat.

Holiday - Bollywood.NL

In holiday speelt Morea een salsa leraar die verhuist van Mumbai naar Goa. Wanneer Dr. Daksh Suri (Gulshan Grover), zijn vrouw Nandini (Anahita Uberoi) en hun twee dochters – Samara (Nauheed Cyrusi) en Muskaan (Onjolee Nair) – voor een maand naar Goa gaan om vakantie te vieren, heeft geen van hen een aanwijzing dat deze ‘ Holiday ‘ voor altijd hun leven zal veranderen.

Trailer

6 REACTIES

  1. hoi, ik heb de film holiday al 7x gesien egt wwaar
    ssooww een leuke dans film lleen hebben se durty dansing
    nagedaan maar ja doeg xxxxxxxx

  2. dino morea is het mooiste jonge in het hele wereld ik droom elke dag op hem ik hou van jou dino morea of I LOVE YOU DINO MOREA so mach love you love you love you ik zeg aan mij neef altijd als dino morea zo als ik 19 jaar was ik wou zeker dat hij mij vrind woordt ik hou van jou,my neam is Rozj love you xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

  3. ik vind dat dino morea moet alle films met bipasha basu doen want als bipasha basu met dino morea is dan zeg je dat de film complet is en bipasha kan heel leuk met dino morea film maken zo als de film vanghulam die was heel leuk en ishq hai tumse die was nog leuker nou maar dino morea films zij allemal leuk en dino morea zelf is nog leuker dus.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.