Bollywood thriller in Pathé

Darna Zaroori HaiVanaf 30 maart 2006 is ‘Darna Zaroori Hai’ te zien in de Nederlandse Pathé bioscopen. ‘Darna Zaroori Hai’, van Ram Gopal Varma, is een verzameling van zes korte thrillers uit Bollywood, gebaseerd op onder andere mysterie, beroering en verleiding. De verhalen gaan onder meer over mysterie, beroering en verleiding. Zes films van zes regisseurs, die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben, komen bij elkaar in een enerverende climax. Eerder was ook ‘Darna Mana Hai’ te zien. In de nieuwe thriller zullen grote bollywoodsterren zoals Amitabh Bhachchan, Anil Kapoor, Arjun Rampal, Suniel Shetty, Bipashu Basha en Mallika Sherawat te zien zijn. De voorstellingen zullen plaatsvinden in Pathé Arena (Amsterdam), Pathé De Kuip (Rotterdam) en Pathé Scheveningen (Den Haag).

8 REACTIES

  1. Kunnen we met z’n allen Pathe niet eens aanspreken op hun programmabeleid? Want wat ze nu aanbieden aan Bollywoodfilms is heel eenzijdig; thrillers en (sorry hoor) flauwe puberkomedies… en dat terwijl er ook films in andere genres gemaakt worden. Zo ben ik bijv. persoonlijk heel benieuwd naar Taj Mahal… Hoe denken jullie daar over?

  2. Het aanbod van films op dit moment is eenzijdig maar dat komt door wat er in India wordt geproduceerd nu zijn de populaire films: Fight Club, Zinda, Family noem maar op allemaal zelfde genre films. Dus veel alternatieven zijn er niet, Rang de Basanti met Amir Khan trekt denk ik persoonlijk weinig mensen in Nederland, denk wel dat het een goede film is. In de zomer check de websites van Indiafm e.d. komen grote familiefilms uit waaronder Krrissh; Babul en natuurlijk de grootste film van dit jaar Kabhie Alveda Na Kehna ik denk dat de programmering er dan ook anders uit zal zien.

  3. ik ga dan! lijkt me echt leuk, ik heb al een paar voorstukjes gezien. en trailers.. lijkt me wel scary..BOO!
    SCHRIK!

    *ZUCHT*

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.