Trouwt Saif Ali Khan met zijn Italiaanse vriendin?

Saif Ali Khan heeft het Indiase filmmagazine Stardust verteld dat hij overweegt om met zijn Italiaanse vriendin Rosa te trouwen. Hoewel ze nog geen trouwdatum hebben vastgelegd, heeft Saif aangegeven wel heel serieus te zijn over zijn trouwplannen. Na een huwelijk van 14 jaar is Saif in 2004 gescheiden van zijn vrouw Amrita Singh met wie hij twee kinderen heeft. Vrijwel direct na zijn scheiding kreeg hij een relatie met Rosa die het overigens goed kan vinden met de kinderen van Saif.

Saif Ali Khan | Bollywood.NL

In hetzelfde interview met Stardust gaf Saif aan dat er veel overeenkomsten zijn tussen Indiase en Italiaanse vrouwen. ‘Zij denken vrijwel hetzelfde over familiebanden’. Over zijn ex-vrouw Amrita Singh zei Saif dat zij één van de belangrijkste personen is die hij kent en dat hij hoopt een lange en prettige relatie met haar te kunnen voortzetten.

Op dit moment is Saif druk bezig met Vishal Bhardwaj’s vertaling van Shakespeare’s ‘Othello’ waarin hij de rol vertolkt van een plattelandse jongen.

19 REACTIES

 1. lelijk is ze zeker ze passen gewoom niet bij elkaar. maar jaaa…… het is wel jammer dat hij zijn vrouw en kinderen verlaat voor een italiaanse pff…..

 2. Italiaanse ??? Kom op,
  Hij had geweldige leven met vrouw en kinderen..
  Nouw als die denkt dat die kei veel kan krijgen nouw dan niet.

  Doeii

  KusJe

 3. HE LINAIK BEN HET 100% MET JE EENS DAT HIJ ZIJN VROUW VERLAAT VOOR EEN ITALIAANSE HIJ IS NIET GOED BIJ ZIJN HOOFD

 4. wat moet je met een italiaanse chick maannn maja
  moet je zelf weten ik hou van jou askim (K) :)(L)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.