Breuk met Aishwarya goed voor Vivek Oberoi

Vivek OberoiDe breuk tussen het Bollywood liefdeskoppel Aishwarya Rai en Vivek Oberoi, was eind vorig jaar groot nieuws. Maar nog steeds schrijven media over de twee. De grote Amerikaanse zender CNN, kwam gisteren met een opmerkelijk bericht. Volgens CNN kan de breuk goed zijn voor de carriere van Vivek.

Viveik heeft tijdens zijn relatie met Aishwarya problemen gekregen met Bollywood badboy Salman Khan. Khan, de vorige liefde van Rai, heeft veel invloed in Bollywood en heeft er veel aan gedaan om Oberoi’s carriere in de filmwereld tegen te houden. Nu Aishwarya niet meer in de picture is, is ook de relatie tussen beide mannelijke filmsterren verbeterd. Khan heeft Viveik zijn morele steun aangeboden en aan Bollywood vrienden gevraagd om een goede filmrol voor Vivek Oberoi te zoeken.

20 REACTIES

 1. n0uw aishuuuu drom ben je geboren in mijn maand–>NOVEMBER….hmmm ga do0or schat..and niet stopen…nouw goed datje met hem heb uigemaakt !!..wie was die man..jij kan echtt n sexyy and handomse guyz krijgen…

 2. Salman en Aish zijn in mijn ogen echt een mooie koppel. Alleen is er iets gebeurd dat niemand zal weten. Ze zullen we hun reden voor hebben. Laat het maar aan God over en we zien we wat er gebeurt.

 3. weer een keer de slechtheid van bepaalde soorten mensen in Indai
  Heet hij Khan

  of is het toevallig zo

  Jay

 4. Zeg jay,
  heb je wat tegen de naam khan ofzooooo??????????? oftewel moslims??? Bepaalde soort mensen???
  respect anderen en kraam geen onzin uit will ya, okeeeeeeeeeeeeeee?!!!!!!!!!!!!!1

 5. ik vind hen alle drie heel goeie acteurs en als het voor hen niet bestemd was ,then so be it, als ze maar gellukkig zijn dan ben ik dat ook xxx van een trouwe bollywood freak.

 6. nou ik vind het welleuk als ze iets met elkaar hebben want ze passen best wel bij elkaar

  xxxxxxxxxxxx-jes Mina (K)(F)(L)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.