Bollywood dans officieel erkend

De Bollywood dansstijl wordt binnenkort erkend als een professionele dansstijl met een eigen syllabus en speciale examens. De Engelse danslerares Honey Kalaria heeft het initiatief hiervoor genomen en ’s wereld eerste Bollywood dans syllabus opgesteld. De eigenaresse van Honey’s Dance Academy, heeft vier jaar aan het materiaal gewerkt. Kalaria is vanaf 1998 bezig om verschillende organisaties ervan te overtuigen om de Bollywood dans als kunst te erkennen.

honeys danceacademy

Het initiatief wordt ondersteund door The United Kingdom Alliance of Professional Teachers of Dancing and Kindred Arts. Door Honeys werk kunnen studenten uit alle hoeken van de wereld een officieel Bollywood dansexamen afleggen en Bollywood introduceren op de internationale markt.

5 REACTIES

  1. het oude India met alle talent qua vrijwell alles kan je anno 2006 niet meer tegen houden

    ze hebben vanaf de moguls geprobeerd om de kennis van Indai te stelen in de wereld te doen geloven dat zij ermee zijn gekomen.

    maar er is een gezegde:

    AL IS DE LEUGEN……DE WAARHEID ACHTERHAALD HAAR WEL.

    DE WERELD KAN ER NIET MEER ONDERUIT KOMEN

  2. Hoi!! wij wilden graag weten waar je dan Bollywood dansen kan doen met de engelse Honey Kalaria. Of weet iemand anders misschien waar je kunt bollywood dansen? Wij wonene in Noord-Brabant, maar willen best een ritje met de trein maken! Liefsx

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.