Ash en Abhishek verliefd?

Ash en AbhishekEr gaan geruchten dat de relatie tussen Aishwarya Rai en Abhishek Bachchan meer dan alleen vriendschap is. Daar de voormalige schoonheidskoningin vrijwel nooit een woord rept over haar privéleven en relaties, zal dit bericht ook slechts een speculatie blijven. Hoewel het einde van de relatie tussen Ash en Vivek Oberoi nooit bevestigd is, beweren sommige Indiase entertainment sites dat er iets moois bloeit tussen Ash en Abhishek, die onlangs samen in Rajasthan opnames hebben gemaakt voor de nieuwe film Umrao Jaan van J P Dutta.

Volgens een ingwijde van de Bachchan familie staat Abhishek’s moeder, Jaya Bachchan, achter hun relatie. Jaya Bachchan heeft onlangs ook de moeder van Ash ontmoet, maar de reden van hun ontmoeting blijft onduidelijk. Ash is ook gesignaleerd tijdens een diner, thuis bij de Bachchan familie. Ook de crew van ‘Umrao Jaan’ heeft een paar anecdotes over de romance tussen Ash en Abhishek tijdens de opnames. Daar het bericht echter door geen van beiden bevestigd is, blijft het dus vooralsnog een gerucht.

36 REACTIES

 1. ja ze moeten in dit geval niet haasten … doe het maar rustig aan Abhi .. maar ik dacht eerder dat hij juist verliefd was op Rani Mukherjee ..

 2. jah man , dat dacht ik 0oo0k !!..maar ik denk dat ie echt verliefd was op rani enz..
  maar weetjhe wat ik denk..ik denk aish is aan het playen..zij flirt gewwoon met abhi..zij is echt niet verliefd ho0or…
  lekkerrr voo0o0or je aishhh ..:p
  eerst was salman khan…en toen kwam vivek..en nu abhii :p..en insallah straks komt arjun:p…wo0oyyeuuww en hij is echt kanker knapp in movie Ek Ajnabee…hij was echt seksy man:p….nouw na arjun komt denk ik dino…and na dino john….:p..niet stopen aishh..ga es lekke do0o0rrr…:p…

 3. whahah Farah je laat me echt lachen, maar tis niet duidelljk dat die twee met elkaar zijn hoor!! kan ook gewoon een keiharde roddel zijn!

  ik hoop dat dt niet waar is!

 4. Hoezo heeft ze dat gezegd dan! Kan iemand met bewijs komen? Ik vind Rani het beste bij Abhi passen. Maar ik denk niet dat als Abhi het met Aish heeft zijn carriere naar de knoppen gaat, hij heeft altijd zijn vader nog 😀

 5. abhisek en Ashwaria moeten wel een koppel worden want ze zijn zo leuk samen!!!!!
  ik hoop dat ze iets met elkaar krijgen!!!!:):):):):

 6. Ik geloof er niks van tot dat ik van abhishek zijn eigen mond hoor!
  En weetje wat raar is.. haha 2 maanden geleden ging ie zogenaamd volgens de press nog met rani :S allemaal flauwekul!

  (al hoop ik dat ie WEL met rani gaat hihih)

 7. Abischk is gek geworden dat hij op aishwarya verlieft is aiswarya gebruikt je .
  zij was eerst met salman met mooi jongen en dan met lelijke jongen dat was vivck .en nu met jouw .
  dat kan toch niet.met drie jongens .
  zij is drie keer verlieft.dat is niet normaal.
  en abisck je bent verlieft op rani en misshceen zij op jouw.
  waarom ben je nu verlieft op aiswarya.
  zij is wil mooi maar niet goed.als zij met salman was zij was beter geweest

 8. heyy
  ik vind ze leuk passen bij elkaar 🙂

  kuch na kaho
  en dhaai aksar pem ke

  aish en abhi TROUWEN HEH
  en Rani mukherjee is een BITCH
  ze is kapsonessssss wajowwwwwww

  maar jah

  xxxjes Pari

 9. hey wel leuk dat ze samen gaan (teminste als het zo is)
  maare muskaan heeft gelijk ze is nu al met 3 boyz gegaan dat is wel veel man
  misschien speelt ze gewoon met hun 😛
  nee wie weet maar wel een leuke koppel
  oke challas
  xxxx anjali

 10. Nah k vind ze totaal niejj bij elkaar passen aishh is kanker knapper dan die Gast..Maar welll laag dat ze met zoveel neemt ze is tering bekend over de hele wereld en maakt haar eige naam zwart..

 11. Wuahaha…
  EGt grappige mensen ‘l0pen’ hier r0nd…
  S0mmige zijn echt grappig en andere lullen maar wat…

  Rani en kaps0nes..Plz…
  laat me niet lachen…
  Rani en Abhi passen juist s0 goed bij elkaar omdat ze beide zo “netYes” zijn…

  Maar Farah is echt grappig..=P
  S0nder die K**** woordYs..

  Maar tegenw0Ordig begiinen ze allemaal sletYs te worden…

  Steeds maar die t0nG in iemand anders bek…
  En daar worden ze v0Or betaald…=D

  That`s whY I like Ayesha Takia+SRK…
  Als0f jullie dat iets kan schelen…

  Dit wordt nu een heel lang
  bullshit- verhaal…=P

 12. ze wil gewoon niet alleen zijn ik denk dat zij vast denkt ik ben de knappste nummer 9 op de top 100 mooiste vrouwen op de wereld ik kan niet singel blijven oo nee ben ik te goed voor en trouwens er gaan alweer geruchten de ronde rond van dat ze uit elkaar gaan of zijn maar jah het is hun leven en niet die van mijn

 13. Zo doen jullie eens even normaal! jullie laten me echt lachen. De meeste mensen die ik ken die hebben meer dan 1 relatie gehad. Die vrouw is 32 jaar of zo en julie maken je druk dat ze nu een derde vriendje heeft? Schaam je hoor!

  Wie zegt dat ze niet verliefd kan zijn. ik hoop echt dat ze gelukkig word. Want mooie vrouwen worden altijd gehaat zowel door mannen als vrouwen

  echt triest gewoon!

 14. Miss Aish het gaat er niet om dat ze 3 vriendjes gehad heeft.. het gaat om de tijd =\
  er zat echt geen lange periode tussen hoor.. en ze ging alweer met iemand anders..
  anyways that doesn’t even bother me..
  ik vind t gewoon geen leuk stel. en dat is mijn mening.
  ze zijn volgens mij nu al getrouwd.. nouja.. wishing them all the best..
  en nee niets ‘mooie vrouwen worden gehaat’..
  lelijke ook hoor 😛 ..
  tis gewoon dat mooie vrouwen.. die hebben altijd die ‘oh-look-at-me-additude’. DÁT is triest 😉

 15. poehh zeg wat praten ze veel
  haahaahaahahhahahahahahahahah
  🙂 😉 😀

  kus kus van …..iemand niemand

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.