Bollywood mag eindelijk in Pakistan

De Pakistaanse autoriteiten hebben gisteren toestemming gegeven om Bollywood films te vertonen in het land. Veertig jaar lang werden Indiase films of Indiase artiesten niet toegelaten. De Pakistani Censor Board Law maakt het vertonen van de populaire films nu wel mogelijk. De eerste film die officieel vertoond zal worden is eentje uit 1984: Sohni Mahiwal met Sunny Deol en Poonam Dhillon.

4 REACTIES

  1. jah gaan ze kerer bolywood nadoen enne ik heb gehoord dat aishwarya rai in de pakistaanse filmindustrie een film gaat maken en dat een beroemde ster uit de pakistaanse filmindustrie in india een film gaat maken kijken wta het wordt

  2. Al die tijd zijn die gasten bezig geweest om indiase films op illegale wijze te vertonen.
    nu zijn ze wat verstandiger geworden om het legaal te doen-.
    De grootste film piraterij(hindoestaanse films) gebeurt in Pakistan, ook al die ellegale liederen cd s worden in pakistan gekopieerd en verder in europa en amerika verkocht.
    die gasten zijn economisch gezien nog steeds afhankelijk van HINDOES

  3. @ jay: het is geen kwestie van hindoe-muslim.Bollywood bestaat niet louter uit HINDOES. Bovendien is het niet zo dat ze economisch afhankelijk zijn van die “HINDOES” omdat juist door die illegale handel bollywood jaarlijks meer dan 10 miljoen euro misloopt. Bollywood heeft er juist baat bij als de film op een legale wijze worden vertoond.Een nieuwe legale markt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.