Bollywood producer in jury filmfestival Berlijn

In de acht man tellende jury voor het filmfestival van Berlijn, zal dit jaar ook Bollywood producer/regisseur Yash Chopra plaats nemen.

Yash ChopraChopra, ook wel genoemd de Godfather van Bollywood, produceerde zijn eerste film in 1959. Sindsdien heeft hij een aantal succesvolle Indiase films op de markt gebracht. Zijn meest recente filmhit was ‘Veer-Zaara’, de love story van een Indiase piloot en een Pakistaanse vrouw afgezet tegen de vijandigheid tussen de twee buurlanden. Deze film werd vorig jaar tijdens de IIFA Awards uitgeroepen tot beste film van 2004.

De 56ste editie van het filmfestival in Berlijn vindt plaats van 9 tot 19 februari. De Bollywood blockbuster ‘Parineeta’, met Saif Ali Khan, Vidya Balanen Sanjay Dutt, is één van de films die tijdens dit prestigieuze festival zal worden vertoond.

4 REACTIES

  1. Neal ‘n’ Niki heeft hij alleen maar gepr0duceerd…

    0mdat z’n z0on erin zit…=P GeintYe…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.