Tamil films in Tropentheater

MahanadhiHet Tropentheater te Amsterdam presenteert dit weekend éénmalige vertoningen van de Indiase films ‘Kanavu Mei Padavendum’ (Dreams Must Come True, 2004) en ‘Mahanadhi’ (The River, 1993). Speciaal voor de vertoning van ‘Kanavu Mei Padavendum’ komt regisseuse Viswanathan over uit Chennai. Zij leidt de vertoning in en vertelt na afloop over de film en de rol van vrouwen in religieuze beroepen in Zuid-India.

Op de website van het Tropentheater vind je korte beschrijvingen van deze films. Beide zijn Tamil gesproken en Engels ondertiteld. Het Tamil is een taal die gesproken wordt in Zuid-India in de staat Tamil Nadu, in Sri Lanka (Tamil Eelam) en in Singapore en Maleisië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.