Amitabh Bachchan biedt verontschuldigingen aan

Amitabh BachchanAmitabh Bachchan heeft zijn verontschuldigingen aangeboden, omdat hij op een filmposter staat afgebeeld met een sigaar. In een brief aan een Indiase anti-tabaksorganisatie vertelde de 63-jarige Bollywoodster niet te drinken of te roken meldt Nieuws.NL. Hij heeft zijn producenten verzocht de poster voor de gangsterfilm ‘Family’ te verwijderen, schreef hij verder. “Het publiciteitsaffiche met mijn foto is een beeld uit de film waarin een don uit de onderwereld wordt uitgebeeld.”

4 REACTIES

  1. dear sir , i am a big big big fan of amitab , I seen any movie he made , he is amazing i never seen like amitab actor in the world .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.