Amitabh Bachchan werkt voorlopig niet

“Het zal nog zeker een half jaar duren voordat ik volledig hersteld ben van mijn operatie”, vertelde Amitabh Bachchan gisteren aan de Indiase nieuws portal www.rediff.com. “Ik ben nog zwak. Herstellen van deze ingreep i.v.m. een levensbedreigende aandoening kost heel veel tijd” zei de Bollywood acteur.

Ondertussen wachten filmmakers en tv producenten met smart op de acteur en zien hun kosten stijgen. Zo is er voor de Indiase versie van ‘Who Wants to be a Millionaire?’ sinds Bachchan ziek is geen nieuwe aflevering gemaakt. Maar Bachchan geeft aan niet te weten wanneer hij weer kan werken. “Werk is absoluut niet aan de orde op dit moment. Het belangrijkste is dat ik goed genees, ook al duurt dat 6 maanden”.

4 REACTIES

  1. amitabhhh HEEEEEEEL veeeel sterkte!!
    en ik hoop dat je heel snel geneest en weer een nieuwe film fonn je uitkomt..wnt i like ur FIlm all ot!!:D

  2. Zo erg mang!!! maar hij moet zeker weten genoeg uitrusten!!

    Dus zijn films komen zeker eind dit jaar uit … oh jee ….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.