Bollywood on Demand via Internet

Intel - BollywoodDe Indiase filmdistributeur Eros International gaat samenwerken met Intel, ’s werelds grootste maker van computer processoren. De twee zullen samenwerken aan Bollywood on demand op de digitale content portal van Eros, waarbij digitale video services via Internet aangeboden zullen m.b.v. Intel Viiv technologie.

Intel Viiv technologie is gemaakt om het downloaden, bekijken, managen en delen van digitale content te vergemakkelijken. Eros is van plan om de digitale content via internet pc’s beschikbaar te maken tegen het tweede kwartaal dit jaar. De samenwerking moet ertoe leiden dat de Bollywood content via breedband internet beschikbaar wordt voor meer dan 50 miljoen Zuid Aziaten en miljoenen anderen over de hele wereld.

Lees ook: Intel nu ook in content

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.