Drie Hollywood premières voor Aishwarya Rai in 2006

Het jaar 2006 wordt belangrijk voor de populaire Bollywood actrice Aishwarya Rai. Zij zal gedurende dit jaar namelijk te zien zijn in drie nieuwe Hollywood films. Zij is hiermee de enige Indiase actrice die een dergelijke mijlpaal en internationaal succes op deze schaal bereikt heeft. Haar Holllywood films ‘The Last Legion‘ (met Colin Firth en Ben Kingsley), ‘Provoked‘, en ‘Mistress of Spices‘, staan helemaal klaar voor hun première dit jaar.

Aishwarya Rai - Bollywood.NLVolgens Aishwarya’s Business Manager Harii Singh zal dit de doorbraak beteken voor haar als internationale artiest. “Na haar Hollywood debuut in Gurinder Chhadha’s ‘Bride and Prejudice’, was de actrice vastbesloten zich te bewegen op internationaal vlak. Het is haar gelukt om van een Miss World in 1994, daarna een carriere als super model en uiteindelijk Bollywood’s ‘numero uno’ filmster de internationale ‘brand ambassador’ van India te worden'” zei Singh.

Aishwarya is momenteel bezig met de volgende films:
The Rebel (2007) (announced) …. Rani Laxmibai
Singularity (2006) (announced) …. Tulaja
Bhopal Movie (2007) (pre-production) …. Jasmine Singh
Akbar-Jodha (2006) (pre-production) …. Jodha Bhai
Chaos (2006/II) (pre-production)
Umrao Jaan (2006) (pre-production) …. Umrao Jaan
Dhoom 2 (2006) (filming)

34 REACTIES

 1. Het is wel Leuk
  maar ik wil liever dat ze in Bollywood blijft
  wnt dankzij bollywood is sij so beroemd geworden en nu acteert se meestal in Engelse films:S:S
  Mhja

 2. je hebt helemaal gelijk srk-lovertjuh
  aishwarya moet gewoon in bollywood blijven
  want als bollywood er nie was was zij ook nu nie beroemd dus..
  ik ken aishwarya door bollywood

 3. Wat ik me afvraagt: Wat wordt verstaan met Internationaal??
  Als ik dit verhaal lees, krijg ik het idee dat hollywood internationaal is!
  Nou neem me niet kwalijk Ash, maar blijf liever voor je eigen land werken wat je land verdient het…waarom nou speciaal voor de amerikanen???????? Be proud to be an Indian girl!!

 4. I like aiswarie rai shi his lovely and happpy new 2006 voor aiswaria rai good and good I wel for you good live good by

 5. allemaal aishwarya speelt in hollywood film omdaat zij nie alleen in bollywood wilt ster zijn maar ook in hollywood dus..
  ik hoop dat julie mijn wel begrepen zij wilt merder beroemd worden dus…zij is nu beroemd in bollywood dat weten julie maar zij wilt ook in hollywood beroemd worden yeahhhh aishsssss ga zo door ik vind dat ze heel slim doet !!!

  groetjes Maryam 😉

 6. Somnath … groot gelijk…

  En wanneer gaat ze eindelijk uit haar kleren ??? Want alleen op zo’n manier kan je in hollywood scoren!!!

 7. weetje het maakt helemaal niet uit waar ze werkt h of b als ze maar filmen maakt ik vind het prima zo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. NOu ja
  Ze oet gewoon in Bollywood blijven ennuh haha
  We gaan kijken of ze uit haar kleren gaat!!
  Ze is beroemd genoeg..dus Tsja

 9. Waarom moet ze uit haar kleren damn doe ff normaal man, hoe ze nu is beter zo, tazzzz willen jullie bollywood geil maken ofzo

 10. Heej mensen de versgil tussen b en h blijft niet egt lang meer hoor te zien bollywood gaat misgien wel hoger hopen maar ;P

 11. hey jongens john hebt gezegt dat ik vind afghaands meiden leuk ik vind afghaans eten lekker en hij kan beetsje farsi praten dus… alle afghaans meiden john vind onsss leukkk
  dat hebt hij echt gezegt want de dirkteur van dat film is die oom van mijn vriendin en mijn vriendin was met de oom naar afghanitan gegaan
  dus.. misschien krijg ik john ze tel van me vriendin

 12. Heeyy, het is toch beter als iedereen haar internationaal kan zien. Dan weet iedereen tenminste dat de indiase bevolking ook behoorlijk veel kan !!! ….en natuurlijk dat de mooiste voruwen een indiase afkomst hebben !

 13. India de mooiste vrouwen? Dat dacht ik niet! Kijk naar Hale Berry en al die mooie halfbloedvrouwen. Ga zo maar door. Die paar bollywoodsterren zijn de enigste echt mooie Indiase vrouwen, want dat soort indiase vrouwen zie ik nooit hier in Nederland. Hier zie je alleen die fien fien koeliemeiden.

 14. Ik vind Aishwarya een goede actrice en ik vind het niet erg dat ze in Hollywood moet doorbreken maar ik vind wel dat Bollywoodfilms beter zijn omdat je in die films niet steeds met sex liefde aan moet tonen..
  Ik bedoel zeg nou zelf.. Dat is toch veel mooier? 😉 Bij mij komen ze in ieder geval veel echter over..

 15. He waarom halen jullie mijn bericht weg ‘ja die ken ik suftrut’. Heb je niet gelezen wat zij schrijft ‘sukkel’. Dat kan wel? Geen onderscheid maken he, zij begint met schelden, dan moeten jullie dat ook verwijderen!!!!!!

 16. Ik vind Ash ’n schitterende meid! Ik zit voor m’n werk al heel lang in Surat, India, en zie daar alleen maar engerds.
  Leuk dat er nog Ashies zijn….
  Glen

 17. ik vind da kareena veel beter is en das ze veel meer verdiend dan dien ash oelala
  vind jullie da ni mensen

 18. ik heb eigenlijk dat ze liever gewoon
  bollywood films maakt en niet met abhisek bachan trouwt maar ja ze moet het zelf weten maar ik heb liever dat ze bollywoon films maakt dan hollywoob films.(Mijn Mening)

 19. wuahahaha…

  Allemaal niet-Blanken..=D

  Maar B0llYwood moet niet z0 doorGaan met hoe ze nu beziG zijn…met z0enen en half-naakt…

  Ik heb zelf juist het meest respect voor Acteurs en Actrices die niet z0 doen…

  SRK… is tHA Best…

 20. ____S.__en__mY2___ jullie hebbe helemaal gelijk!!!

  in hollywood moet je gewoon in bed gaan om je liefde te tonen. maar bollywood films dat tonen ze met ogen!!!!!
  ik kan hindoestaanse films gerust met mijn ouders kijken maar die amerikaanse helemaal niet!!!!!

 21. Ik vindt aishwarya heeel mooooi !!! dat natuurlijk ,maar ik dacht niet dat ze zo ver is gegaan met zoenen en vieze films maken …dat mag ik tog niet zien van mijn ouders!
  alleen als ik groot genoeg voor ben .
  ik hoop dat ze in bollywood werkt. ze mag ook best bij hollywood werken maar zeg niet dat ze vieze films moet maken .AISHWARYA DENK GOED NA ALS JE IETS DOET !!!!

 22. Haaii,, je bent een mooie meid maar je moet ook bollywoodfilms blijven spelen.
  dhoom 2 gaat zeker scoren in ieder geval bij mij;)

 23. aish moet gewoon bij bollywood blijven.hollywood heeft zelf geen goede acteurs daarom pakken ze van bollywood.langzaam willen ze bollywood overnemen.witte mensen willen de baas zijn .kijk maar naar de geschiedenis.
  hindoestanipower

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.