Priyanka Chopra op cover van nieuw mannenblad

Priyanka Chopra - Bollywood.NLBollywood actrice en voormalig Miss India World Priyanka Chopra staat deze maand op de omslag van Maxim, één van de best verkopende mannenbladen ter wereld. Het blad, dat deze week voor het eerst in India uitkomt, staat bekend om de naakte en halfnaakte fotoreportages van mooie vrouwen. Volgens hoofdredacteur Sunil Mehra zal de Indiase versie van Maxim wel gekuist zijn. Zo zullen geen naakte vrouwen en/of tepels in het blad te zien zijn. Mehra vindt dat de Indiase samenleving klaar is voor een dergelijk lifestyle magazine, gericht op de moderne Westers georienteerde man.

Het blad dat verkocht wordt voor rs. 60, zal onderwerpen behandelen over celebrities, sport, films en auto’s. Maxim kondigde aan dat meerdere Bollywood actrices op de omslag zullen verschijnen in toekomstige edities. Het zal voorlopig alleen te koop zijn in de grotere Indiase steden zoals Delhi, Mumbai, Kolkata, Chennai en Bangalore.

Overigens is Maxim niet het enige mannenblad dat de stap naar India waagt. Ook Playboy komt binnenkort in India uit, maar dan zonder de naakte ‘centerfold’.

6 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.