Pathe gaat door met Bollywood programmering

Family - BollywoodOok in het nieuwe jaar kunnen we genieten van Bollywood films in de Pathé bioscopen. Op 12 januari 2006 gaat de misdaadfilm ‘Familiy’ met Amitabh Bhachchan in premiere. De cast bestaat naast Bachchan uit Akshay Kumar en Bhumika Chawla. het verhaal gaat over een levensgevaarlijke strijd tussen twee families. ‘Family’ gaat morgen (30 december) in India al in premiere.

Het verhaal: de families van Viren Sahai (Amitabh Bhachchan) en Shekhar (Aksay Kumar) komen elkaar tegen door het lot. Gedreven door verdriet en geladen met wraak komen de geslachten tegenover elkaar te staan. Een onoverkomelijke wig zorgt voor een vuur dat alles wat in haar weg komt vernietigd. Sommigen overleven, de meesten niet. Het lot wordt bepaalt door de kracht van de relaties tussen vader en zoon, broer en zus, dochter en… Elke minuut telt, en zodra minuten uren worden, wordt ook de beproeving groter. Worden de familiebanden zwakker, blijft het vertrouwen aanwezig? Aan het eind is er maar een ding dat telt, of je nou wint of verliest, en dat is familie. Simpelweg familie!

(via Hindi.Punt.NL en Pathe.NL)

3 REACTIES

  1. hOoi amita Bhachan hoe ist met u gaat alles goed al met u ik had gehoord dat u ziek was nou veel beterschap hehh doeii

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.