Shaggy wil zingen voor Bollywood

Shaggy at BollywoodDe internationale hip-hop en reggae/dancehall ster Shaggy, heeft afgelopen week laten weten dat hij graag liederen zou willen zingen voor Bollywood films. Shaggy zegt steeds terug te willen keren naar India vanwege de warme soul van de Indiase klassieke muziek en de glitter en glamour van de Bollywood filmwereld. “Indiase muziek is erg spiritueel en raakt een snaar in m’n hart, waardoor ik dichterbij India wil zijn” zei de Jamaicaanse zanger in een interview met IANS.

Shaggy, die in India is voor twee concerten in Delhi en Mumbai, staat open voor Bollywood. “Bollywood wordt steeds groter en belangrijker in de rest van de wereld. Ik hoop dat er ooit een mogelijkheid is om te zingen en ik wacht het rustig af” zei de zanger van hits als ‘Boombastic’ en ‘In the summertime’. Shaggy is twee jaar geleden ook al in India geweest. Toen zong hij het nummer ‘Boombastic’ tijdens de Channel V awards in Mumbai. Hij ziet in India veel overeenkomsten met Jamaica: dezelfde problemen maar ook dezelfde vreugde en warmte van de mensen.

1 REACTIE

 1. Ja ja ze beginnen het te ontdekken; de Amerika van de Future, dan qua techniek, ontwikkeling en vooruitgang.
  Niet qua oorlogzucht, want in die tijd zal het immers niet meer nodig zijn.
  De reden is gewoon dat er een spirituele ontwikkeling komt voor de wereld vanuit INDIA.
  India het land dat door niemand begrepen word, en het mooie ervan is mensen; probeer het niet te begrijpen, daarvoor moet je als echte hindu geboren worden, en respect hebben voor al het leven op de wereld, van dier tot mens.

  WEES NIET JALOERS OP MIJ, WANT HIJ KAN EEN KEERTJE ECHT BOOS WORDEN.

  ER IS EEN PARMESHWAR EEN DIE DE GROOTSTE IS met verschillende benamingen.

  dat is een hindu en daarin geloven zei.

  NAMASTE NAMASTE NAMASTE NAMASTE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.