Samenwerking Bollywood met McDonalds

Bollywood & McDonaldsVoor het eerst in de geschiedenis van de Indiase filmindustrie, gaat Bollywood een partnership aan met McDonalds. De wereldberoemde restaurants gaan de nieuwe film ‘Vaah! Life Ho To Aisi‘ van Mahesh Manjrekar promoten.

De samenwerking is interessant omdat via de restaurants gemakkelijk kinderen van alle leeftijden en hun familie bereikt kunnen worden. McDonalds is van plan om de promo op elke TV in het restaurant te vertonen. Daarnaast zullen o.a. cd’s, cassettes, t-shirts verspreid worden.

‘Vaah Life Ho To Aisi’, met Sanjay Dutt, Shahid Kapoor, Amrita Rao en Arshad Warsi, komt morgen (vrijdag 23 december) uit in de Indiase bioscopen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.