Startsein voor Bollywood opname in Korea

Eerder kon je op Bollywood.NL al iets lezen over de opname van Bollywood film ‘Gangster’ in Korea. Gisteren werd het project officieel gestart in Mumbai. In aanwezigheid van de Consul Generaal van de Republiek Korea, Byung Seang, werd het startsein door filmmaker Mahesh Bhatt gegeven.
Naast Bhatt waren aanwezig Bollywood actrice Kangna, acteur Imran Hashmi, regisseur Anurag Basu en acteur Shiny Ahuja.

‘Gangster’ is de eerste film in de geschiedenis van Bollywood die in Seoul (Zuid Korea) wordt opgenomen. De film moet in april 2006 uitkomen. ‘Gangster’ gaat over een voortvluchtige misdadiger en z’n geliefde. In de nieuwe film is een hoofdrol gereserveerd Emran Hashmi, neefje van Mahesh Bhatt.

11 REACTIES

 1. Jongens jullie geloven mij zeker nie maar john abraham heb mijn ge mailt echt waar !!

 2. hey rishma als je mij nie geloof dat is dan jouw probleem dus.. hij heeft mij echt gemailt
  ik gelovende eers nie maar het was echt !!dus..

 3. ik ben bang dat hij en nieuw msn maakt en ik nie meer kan met hem msnen !! anders haat ik het gegeven ! sorry

 4. maar heb je een msn dan kan ik hem fanclub aan je geven !! dan kanje hem ook mail sturen en hij doet het terug maar het duurd lang je weet hij heeft het te druk !!

 5. jahh jaanuu het is waar john heb mijn echt gemailt waarom geloven jullie mijn nie jij geloof toch mijn wel jahh tochh Srk LoverTJUH
  en oja salaam ore azizam man afghan astam !!
  en ik ga die mail van john uitprinten ik snap het nie waarom julie nie mijn geloven !
  srk lovrtjuh ik heb iest van srk voor jouw msn!
  hij is bij mij een keer on gekomen maar 5 min toen moest die weg maar jullie geloven mij toch nie !!
  toen ik me msn open maakte toen geloofde ik ook nie maar het was waar
  john haad mij echt gemailt !!

 6. ik ga egt niet geloven dat hij jou heeft gemaild dat zou ik ook zeggen als ik had gedroomd dat srk mij had gemaild:D:P srry hoor maar dat is egt onzin

 7. hey folks,

  alles goed met jullie….?
  ff over john abraham, dames passen jullie wel op voor bipasha
  ze schijnt heeeeeeeeeeeeeeeeel erg jaloers te zijn en voordat je het in de gaten hebt, kan ze je aanklagen voor het lastigvallen van haar mannetjelief of zoiets> i know i know, hij is het helemaal, komt door het zijn iranese mama en indiaase papa, mooie combi:):):) dusse een waarschuwing, bij deze…. alvast a happy newyear….
  owja kaal, is een leuke film en in madhoshi is johnlief een denkbeeldige vriendje, but he is worth it…..aanraders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.