Bollywood ster Amitabh Bachchan uit ziekenhuis

AP Photo/Aijaz RahiBollywood acteur Amitabh Bachchan is vandaag ontslagen uit het Lilavati ziekenhuis in Mumbai. De populaire acteur heeft 19 dagen doorgebracht in het ziekenhuis, nadat hij op 28 november jl. opgenomen werd. Twee dagen later werd hij geopereerd aan zijn darm en moest hij herstellen op de intensive care afdeling.

Honderden fans die voor het ziekenhuis stonden riepen “Bachchan Bachchan” toen de ster samen met zijn zoon Abhishek naar buiten kwam. De artsen hebben gezegd dat Amitabh Bachchan goed hersteld is, maar dat hij thuis meer moet rusten. Ook zal hij het tempo waarin hij werkt en allerlei andere dingen doet moeten verlagen.

BBC NEWS | World | South Asia | Bachchan leaves hospital after op

4 REACTIES

 1. yes edindelijk amitabh bachchan de meest populaire acteur is terug ik wens hem nog veel beterschap en ik hoop dat als die weer helemaal fit is weer terugkomt in bollywood nou jah maar nu moet hij vel rusten ik wens hem een hele goeie leven verder en dat hij nooit meer iets ergs overkomt groetjes je grootste fan xxxxx rishma

 2. Gelukkig ik wist het wel maar weet iemaand of john abraham uit het ziekenuis uitgekekomen is
  want mijn johnyy is vandaag jarig het is 17 december en john is jarig maar ik denk dat john wel beter word :):P

 3. Zucht .. eindelijk op je benen he!!
  the way u go my baadshah ….

  trouwens de serie Kaun Banega Crorepatie season 2 zal maandag 19 december aanvangen op de Surinaamse zenders ….

  can’t wait to see it!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.