Endemol trekt op naar India

Het amusementsbedrijf Endemol gaat de Indiase markt op. Daartoe heeft het Endemol India opgericht. Met India is Endemol nu actief in 23 landen, zo meldde de onderneming woensdag. Endemol is in onderhandeling met een aantal Indiase tv-zenders om enkele programmaformats te verkopen. Met een zender, SET, is al een tweejarig contract gesloten.

De dochteronderneming van het Spaanse telecombedrijf Telefónica had al aangegeven succesvolle reality-programma’s als Fear Factor en Big Brother in landen buiten Europa te willen verkopen. Daarnaast wil Endemol meer geld verdienen met soaps en dramaseries.

3 REACTIES

  1. Nee nee maak die fout niet Rani, want dit betekent meer Nederlandse naakt scenes op de Indiase televisie

    Jay

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.