Bollywood acteur rijdt jongetje aan

Saif Ali Khan | Bollywood.NLBollywood ster Saif Ali Khan is zaterdag betrokken geweest bij een verkeersongeval. Dit gebeurde in een drukke voorstad van Mumbai, toen Khan van een repetitie voor MTV terugkeerde. “Mijn auto gleed van de weg en raakte het been van een kind. Ik stapte onmiddellijk uit, nam het kind in mijn auto en reed naar het nabijgelegen ziekenhuis” vertelde de acteur aan verslaggevers. “Later informeerde ik de politie, die me op borgtocht vrij liet” zei hij terwijl hij aangaf dat hij alle medische kosten voor het kind zou betalen.

Saif Ali Khan, de zoon van oud cricket captain Mansur Ali Khan Pataudi en Bollywood actrice Sharmila Tagore, is niet de eerste Bollywood ster die betrokken is geweest bij een aanrijding. Zijn collega Salman Khan was enkele maanden geleden nog in het nieuws vanwege een aanrijding in 2002. Daarbij viel één dode en raakten vier dakloze mensen gewond, toen de acteur over hen reed. De daklozen sliepen op straat in mumbai.

27 REACTIES

 1. hey saifoooo jah mensen dat kan iedereen voor komen dus het is niet schuld van saif ali khan ik vind het egt lief van hem dat hij dat kind naar ziekenhuis bracht ensoo maar dat is altijd bij dit khan zo zo alstijd ‘khans’ are the best srk ,saif,zayed,salman,fardeen,sohil,u gays are the best love u all god bles u all khans

 2. wat bedoel je somnath ???????????

  heey saif ali ik hou van je zoiets kan wel gebeuren maar is lief da hij die kind naar zieken huis heeft gebracht nou ja doeiii
  love you alle khan salman srk saif en alle nadere

 3. hallo vinden jullie het normaal dat ze zomaar kinderen aan rijden of volwaassene jullie moeten echt hun opsluiten per ongeluk of expres maakt helemala niks uit

 4. heey saif goed gedaan
  f*k mensen die over je slecht denken oke
  tuurlijk zijn alle khans de beste
  ga zo door en die ongeluk was niet jouw schuld ;)het kan iedereen over komen oke

 5. maakt niet uit hoor saif ali khan kan gebeuren
  wie er negatief erover denkt moet zijn mond houden.want dat kan iedereen gebeuren

 6. je mag me best wel zeggen hor Somnath?
  of lijkt deze site je niet geschikt voor dit soort discussies, dan geef ik je mijn email wel door als je wilt!

  trouwenn im not a Mr. but a Mrs. ….

 7. ik vind de khan zijn de beste zijn allemaal van afghanistan zzzzoo laaat ze maar die daklozen plat rijden hoor ze zijn toch zoveel daar

 8. zo abdul,dat is grof zeg.Tuurlijk kan een aanrijding een ieder overkomen,maar om te zeggen dat je ze plat mag rijden…Kom op zeg je dat omdat die khan’s misschien van afganistan komen(wat ik betwijfel) en die slachtoffers daklozen zijn?Of heeft het te maken met het moslim en hindoe gedoe.Vergeet niet dat we allemaal eerst mensen zijn en geloof komt later!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Abdul misschin ben jij zelf een moordenaar en dat moet je weten dat AFGHAANS GEEN moordenaar zijn en moslims ook niet!!Volgens me je naam is ellamaal Abdul niet jij gebruik gewoon een valse naam zodat… LOGENAAR
  Naaz hij heeft het niet expres gedaan het was een perongeluk iederen kan het overkomen!!!Het is niet zo dat je een daklos bent dat de anderen mogen je plat rijden nee dat is niet zo mestale mensen denken die daklose mensen niets hebben ,en het is waar geen huis,geld enz maar ze hebben GOD

 10. Hhh als jullie KHAN,S haten waarom kijken jullie dan naar hun films!!Arezou heeft 100%gelijk!!!!!!!!!!!!!

 11. IK wens een heeeel veeeeeeeel gelukkige SCHAAPFEEST voor alle KHANS ook ZUZZANE KHAN!!
  EYIED MUBARAK KHANS

 12. Arezou ik vind het fijn om je reactie te lezen.Wij moslims worden al zo vaak in een slecht daglicht geplaats en als onze mensen zo dom gaan reageren en is de hatelijkheid jegens ons ook begrijplijk.Gelukkig zijn er meer rationeel denkende mensen dan abdul.
  p.s een ieder een fijne ied-ul adha toegewenst

 13. wta is er normaal aan dat ze zomaar dalozen anrijden wie heeft dit hun recht gegeven jah alleen maar omdat hn arm zijn daarom zeker maar hun zijn niet arm jullie zijna rm want hun hebben allah nog en daarmee ben je veel rijker dus sommige mensne niet denken dat ik iemand uitbok maar gewoon deze informatiiee moest ik geven en ten tweede enals het jullie iis verkomen zo,n aanrijding wat zullen jullie dat doen als jij bijvoorbeeld door een kan was over gereden dat zal je antwoord niet meer zijn khans are the best want dan zal je waarschijnlijk zeggen khans are the lozers en dat ik ook zo mijn mening maar mischien ook van jullie mischin wordt deze mening ooit wel een feit dus mensen denk over deze tekst na en geef me alsjeblieft antwoord op deze vraag!!!!!!!!!!!!!

  wat zal jij doen als je door en khan wasovergereden?????????/

 14. IK weet niet wat je daar mee bedult rishma!!!
  Kunt u sub foutlos schrijven want ik kan het niet lezen!!
  Ik hoop dat u me niet verkeert begrijt!!
  ik wil zo graag weten wat u bedult!!!!!!
  Ik denk dat ik een antwoord heb voor u vraag Khans zijn geen bizondere mensen of Godden ze zijn wel beroemd ,maar voor God is een daklos belagrijker dan Khans want voor is iederen gelijk!!!!
  Waarom laten jullie Khans niet met rust wat hebben jullie tegen Khans!!Als er iets geuirt dan geven mstale mensen de schuld aan Khans!!

 15. IK weet het niet want ik heb het nognooit mee gemaakt!!
  Als het met mee zoude gebuirt zijn dan zoude ik niet erg vonde door wie het gebuit is door een khan of een gewone mens!!!

 16. Ik heb iets vragen waarom doen de mensen zo
  als iemand gelukkig is dan heeft die mens alls iederen en iederen zeggen dat die mens een goede mens is en als die mens ongelukkig is dan heef hij niets en niemand !!!!!IK heb nog een vraag voor jouw rishma wat zoude jij doen als jij op de plaats van die kind was!!!!!!

 17. Ligt eraan wat er met je gebeurt,
  ik bedoel als ik door Shahrukh aangereden werd en ik zou niks ergs hebben, heb ik het er wel voor over om door hem naar het ziekenhuis gedragen te worden.hahaha, maar je hebt gelijk als er iets erg gebeurt zou zijn is een ander verhaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.