Bollywood sterren willen ook zelf zingen

Steeds meer grote Bollywood sterren willen meer dan alleen acteren en dansen in films. De nieuwe trend is dat acteurs ook hun eigen liedjes zingen. Filmmakers zien dit als een nieuwe stap richting een succesvolle formule, die meer mensen naar bioscopen moet trekken.

Voorbeelden van acteurs die recent ook gezongen hebben zijn Vivek Oberoi voor ‘Deewane Huye Paagal’, Boman Irani en Sanjay Dutt voor ‘Home Delivery’, Sanjay Dutt en John Abraham voor ‘Zinda’, de 83-jarige Dev Anand met een rap nummer in ‘Mr.Prime Minister’ en Aamir Khan voor zijn nieuwe film ‘Rang De Basanti’. Zelfs Bollywood megaster Shah Rukh Khan heeft een eigen nummer gezongen voor ‘Josh’.

Lees meer…

6 REACTIES

  1. laat het vak gewoon uitoefenen door de vakmensen
    proberen jullie beesten ook nog om dat stukje brood van een echte zanger ook voor je zelf te winnen
    stelletje associalen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.