Bollywood aanwezig op Pakistaans filmfestival

Bollywood was afgelopen weekend weer goed vertegenwoordigd op het Kara filmfestival, het grootste filmfestival van Pakistan. Daar werden de films ‘Iqbal’ van Subhash Ghai en ‘Maine Gandhi Ko Nahin Mara’ van Anupam Kher vertoond. Voor deze gelgenheid vlogen filmmakers Subhash Ghai en Mahesh Bhatt naar Karachi.

Kara filmfestival

Subhash Ghai was erg gelukkig met het feit dat zijn film op het festival is vertoond. “Ik heb de uitnodiging om naar Pakistan te komen, als een grote eer ervaren en ben blij dat mensen de film op het grote scherm kunnen zien” aldus de filmmaker tegen verslaggevers. Naast deze Bollywood vertegenwoordigers waren er ook heel wat Pakistaanse film en televisieberoemdheden aanwezig, waaronder Meera en Samina Perzada.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.