Bollywood film Neal ‘n’ Nikki in Pathé

De romantische Bollywoodkomedie Neal ‘n’ Nikki is vanaf vrijdag 9 december a.s. te zien in de Nederlandse Pathé bioscopen te Den Haag en Amsterdam. De film met Uday Chopra en Tanisha Mukerji, gaat over de in Canada opgegroeide Neal (Chopra) die wordt uitgehuwelijkt aan een meisje uit India. Voor het huwelijk wil hij de bloemetjes flink buiten gaan zetten in Vancouver. In zijn pogingen om een meisje te versieren, wordt hij echter steeds gedwarsboomd door de ondeugende en vrijpostige Nikki (Mukherjee).

Neal n Nikki

De film werd geschreven en geregisseerd door Arjun Sablok en heeft muziek van het duo Salim en Sulaiman Merchant. Uday Chopra en Tanisha Mukherji spelen twee in Canada opgegroeide Indiase twintigers die elkaars tegenpolen lijken te zijn, maar toch meer met elkaar gemeen hebben dan ze in eerste instantie hadden gedacht.

5 REACTIES

  1. sow man …..dat wijf lijkt me egt een grietje…sow sprietdun is zel wel…:S se egt niej mooi…ze kan niej als kareena spelen…kareena had betr in deze film gespeeld….sow naughty and sow beauty gurl…yeahhhh

  2. Ik vidn deze film heel erg leuk in plaats die jonge zo sharukhan spelen zou nog leuker zijn maar toch zo is tie ook heel erg leuk voor het liedje Neal ‘n’ Nikki
    Het is ook heel mooi in gericht plus die meisje is heel erg mooi.,!!

    NOU EEN LEUK MOOI PRACHTIG FILM.,,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.