Bollywood music awards in Trinidad

Bollywood Music AwardsOp zaterdag 3 december 2005 worden de Bollywood Music Awards uitgereikt in Port of Spain, Trinidad en Tobago. Deze Awards show wordt georganiseerd door Aziaten die in Noord Amerika leven. Met deze prijzenshow willen ze artiesten elk jaar in het zonnetje zetten.

Aan deze show doen o.a. mee Kumar Sanu (“Kisi Se Tum Pyar Karo” uit Andaaz), Sunidhi Chauhan (“Dhoom Machale” Dhoom), Udit Narayan (“Main Yahaan Hoon” uit Veer Zaara), Babul Supriyo (“Hum Tum” uit Hum Tum) en Amir Jamal (“Kaho Na Kaho” uit Murder).

13 REACTIES

 1. Hoop dat Trinidad weer naam krijgt over de hele wereld wat betreft de Hindustaanse gemeenschap, betrefende land heeft al heel wat journalisten uit India intresse laten tonen door hun aanwezigheid tijdens de WK voetbal in 2006 in Duitsland.

  The Rock

 2. me vriendin zij dat srk met rooken gestopt is is het waar ohhh ik zij toch dat srk de ster is van bollywood en natuurlijk van india hij is gestopt maar weet nie zeker dus…als iemaand het hier weet !! want hier komen toch heel veel mensen het is te vragen !! doei doei doei :p

 3. johhhhaaaaaa john is bijna jarig ooooooooo my god john is bijna jarig john is 17 december jarig !! CCCCCooooooooooOOOOOOOOOOlllllllll yes

 4. Maryam… donder toch op met je srk en john informatie het gaat hier over Bollywood music award in “Trinidad”

 5. hey Rock ik mag zelf weten wat ik hier schrijft dus… weetje ik vind srk en john leuk jij bent gewoon jalours want srk en jonh zijn boven maar amitabh bachchan is benden jij bent een amitabh vent dus… als je nie kan hier naar mij cute praattjes kan ga zelf even naar een andere site ok rock begrepen rock !!
  maar toch je hebt gelijk maar ik mag zelf weten wat ik schrijft ok schatje doei:p

 6. Maryam uit welke bewering blijkt dat ik een AB fan ben.En Trouwens jou nederlands is niet te lezen,doe daar eens wat aan zo stimuleer je zelf als maar een ezel,dat blijkt uit je laatste reacties oooooooo srk en john ooooooooo
  you are a Donkey

  Rock

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.