Miss Universe wil acteren in Bollywood films

Miss Universe 2005 | BollywoodMiss Universe 2005, Natalie Glebova, heeft aangegeven dat zij heel graag wil acteren in Bollywood films. “Als er goede rollen mijn kant op komen, wil ik graag experimenteren met dit soort films” aldus de schoonheid die in Canada woont en oorspronkelijk uit Rusland komt. Ze is een heel groot fan van Bollywood ster Salman Khan en Hollywood designer/acteur Anand Jon. De Miss is op dit moment in India voor een AIDS Awareness campagne

22 REACTIES

 1. jah .. ze moet wel kunnen !! denk dat ze de rollen met Salman Khan veel leuker zal vinden aangezien ze een fan is van die gozer!!

 2. heey mensen ik wil eerlijk zijn miss afghanistan is tien duizend keer mooier dan deze lelijkerd hier met tienduizend kilo make-up en miss afghanistan is van werkelijk zo woow zo mooi en miss afghanistan van engeland is helemaal mooier dan deze lelijkerd hier zo wat zien ze in zulke vrouwen zoww lelijk en zoowww achterlijk hahahaha groetjes maryam en lina 😀 dochtare afghanistan
  and from the site herat jan de mooiste stad van afghanistan jah jah jah

 3. alles goed egt mooie meisje maar die miss afghaan is ook best knapp hooor nou ja oke

  het is weer salman he je maak een goeie kans bij haar maar heey deze meisje is wel knapper dan aswaria toooooggg
  mensen nou ja doeiiii
  groetjes de afghaan

 4. ohh egt nie deze meisje is egt nie knapper dat aishwarya je weet egt nie wat je zegt man zij is normaal nie lelijk en ook nie mooi aishwarya is niet normaal aishwarya is mooiiiii heeellll moooiiiiii nicccc is aishwarya dus…doei

 5. hey mensen praat niet over Aishwarya
  Aishwarya is echt mooie meid
  oke groetjes
  LINA EN MARYAM JAN QANDDOLAKA
  AFGHAANS MEISJES

 6. heee…
  respect voor Aish en natuurlijk respect voor Salman Khan. aish is the most beutifulist in the world so… respesct for her

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.