Nieuwe Miss India UK wil naar Bollywood

Nikki RanaFotomodel Nikki Rana is uit een groep van 23 deelnemers gekozen en uitgeroepen tot de nieuwe Miss India UK 2005. De studente werd afgelopen week gekroond en mag Engeland in januari vertegenwoordigen op de Internationale Miss India Finale in Mumbai.

Daar kan de 20-jarige zich alvast oriënteren op de wereld van Bollywood. Nikki ambieert namelijk een carrière in de Indiase filmwereld en ziet met het winnen van haar titel een kans om door te breken. Hopelijk ziet de schoonheidskoningin op tijd in dat uiterlijk niet het enige is dat telt in de filmwereld. Zaken als talent, charisma en ervaring spelen samen een belangrijkere rol.

5 REACTIES

  1. manish

    Asjeblieft zij is dus echt niet perfect
    ik bedoel Aiwareya had daar op die foto veel betere gestaan!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.