Lisa Ray ziet kansen in Bollywood

4

Lisa RayDe beeldschone half Poolse, half Indiase Lisa Ray zal snel weer te zien zijn in Bollywood. De actrice, die voorheen model was en voor het laatst speelde in Deepa Mehta’s film ‘Water’ en ‘Bollywood/Hollywood’, heeft een aantal aanbiedingen ontvangen en is daar heel blij mee.

Ray heeft acht jaar in Mumbai gewoond en kan, mede vanwege haar achtergrond, redelijk goed hindi praten. “Het is op een acceptabel niveau en ik kom er goed mee weg in een film” aldus de actrice in een interview met After Hours. De actrice, die in Toronto geboren is, heeft nog geen vaste woonplaats en reist over de hele wereld, mede vanwege haar vriend in Parijs. India ziet zij nog steeds als ‘thuis’ en bezoekt haar vaders ‘Bengali’ familie in Calcutta en vrienden in Mumbai zeker twee keer per jaar. De kans is dus heel groot dat Lisa wat vaker in Bollywood films te zien zal zijn.

4 REACTIES

  1. heel goed een beetje garam masala mix

    zal zeker bijdragen tot hogere prestatie s qua acteer talent.

  2. zij wel knap dat komt omdat ze halfbloed is.wie halfbloed is is egt knap haar haren niet egt iets.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.