Aishwarya Rai in Diwali reclame voor diamanten

Aishwarya Rai - diamondsDe Diamond Trading Company grijpt Diwali aan, om een speciale campagne te lanceren. In een advertentie is ‘diamanten koningin’ Aishwarya Rai als Lakshmi/Godin in huis te zien, die met diamanten moet worden verfraaid. Onder de noemer “Decorate the ‘Lakshmi of your Home’ with diamonds!” maakt de Bollywood superster reclame voor diamanten. Rai draagt het typisch Indiase concept uit, dat de vrouw wordt gezien als Lakshmi van haar Huis.

De Diamond Trading Company ziet het feestelijke Diwali seizoen als de perfecte gelegenheid om haar diamanten aan de man te brengen. Zij noemt dit het diamanten seizoen en maakt duidelijk dat diamanten beschikbaar zijn voor alle lagen van de bevolking.

26 REACTIES

 1. Misschien in een vorige leven een goed Karma gedaan….waarvan ze nu nog steeds de vruchten ervan plukt !…..BRAVO !!!!

 2. in haar profiel staat da ze groen ogen heeft ma da is niet zo want namelijk ze heeft bruin ogen dus :s

 3. Jah…. zij..is echt heel heel knap…!
  zelfs als ze niet opgemaakt is…
  dat is pas pure schoonheid en daarom is zij ook tot de mooiste vrouw van de wereld vernoemt, welliswaar in 1994! maar zelfs nu is ze mooi..

 4. Ze heeft haar ogen van kleur laten veranderen,haar natuurlijke kleur ogen is gewoon bruin, ik heb baby foto’s van haar waar ze nog gewoon haar natuurlijke bruin kleurige ogen heeft dus….!!

 5. Zij is gewoooooon egt Mooi , heb nnog nooit zo een mooie vrouw gezien echt waar ik ben egt een fan van haar. Zij si gewoon de perfecte schoonhed!!! En ik gun het haar van harte (K)

 6. aiswarya rai zij is mooi wa zijn jullie hier aant zeveren zij heeft bruine ogen zegt de ene ma de helft van de aarde denkt groen dus daarmee uit en sadia nie jaloers zijn eh

 7. ragini
  heb jij aish wel eens zonder make-up gezien of natuurlijk nee want zij maakt zich zelf niet natuurlijk op er is maar 1 actrisse die dat doet en dat is kareena aish zonder make-up zou ik niet willen zien want dan zou ze echt puur lelijk zijn

 8. nou ik vind aish egt een mooie vrouw
  gwn MOOI.. ik vind dat ze de mooiste vrouw is op de aarde..
  met make-up of zonder make-up maakt niet uit
  ze is gwn mooii
  maar daar blijft het bij ze is MOOI

  maar kaj0l is aantrekkelijk. lief. grappig. mooi..(A)

 9. Nou ja dat is toch ook de bedoeling van make up of niet…zou toch zonde zijn als je er met make up net zo uit ziet als normaal…t feit is gewoon dat ze bloedmooi is…..ik zie mezelf ook liever met make up hoor…:):)

 10. bloedmooi vind ik niet laten we het op mooi houden dus jij rani zegt dat je zonder make-up er anders uit zal zien dan met??????????
  make-up is er om puistjes en pukkeltjes en vlekjes en dat soort shit mee weg te werken en niet om een totale makeover te onder gaan en wat kleur en fleur bij te werken en niet om er anders uit te zien altans naar mijn mening je hoeft er dus geen op maak pop door te lijken want dan maakt make-up je alleen maar lelijker maar sneha ullal vind ik weer bloedmooi maar ieder zijn eigen mening

  xxx laila

 11. Hai,

  I am new in Netherlands, can you advise what are activities during Diwali celebration?

  Any festival performance and where about?

  Thanks for your kindl advise.

  Raj

 12. sorry hoor ff ietss.. kijk ik vindt aish egt mooi gewoon – met meka-up of zonder …
  ze is gewoon vanzich zelf mooi KLAAR …
  maar 1 ding blijt een feit, KAJOL is gewoon mooier ..
  >> waarom ..?

  nou kijk aish heeft nog oparaties gehad & kajol gewoon niet .. dussz zij is gewoon PUUR NATUURLIJK MOOI …

  weten jullie zo een man moest is kiezen tussen als die hindoe vrouwen, Kajol , aishwarya, pryti, rani, priyanka, kareena .. en hij kooz .. : >>> KAJOL !!!

 13. houu je bek hor esra mety je kajool :P:P rani is veel mooier man aishwarya zit helemaal vol met operatioe s man

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.