Bollywood gaat naar Korea

Emran Hashmi | BollywoodIn de lijst van favoriete bestemmingen van Bollywood filmmakers, is sinds kort Korea opgenomen. Filmmaker Mahesh Bhatt is de eerste regisseur die het Aziatische land zal inzetten voor een Bollywood productie. Zijn nieuwste film ‘Gangster: A Love Story in Korea’, zal opgenomen worden in Seoul en moet Korea als vakantiebestemming op de kaart zetten. In de nieuwe film is een hoofdrol gereserveerd voor zijn neefje Emran Hashmi (foto). Hashmi heeft al eerder succes gehad met flms als ‘Murder’, ‘Zeher’ en ‘Chocolate’.

Volgens Bhatt betekent globalisatie van de filmwereld niet alleen kijken naar het Westen en Hollywood. “Ook van onze Aziatische broeders kunnen wij veel leren op filmgebied”, aldus de regisseur in de Hindustan Times. In Korea zijn ze helemaal weg van Bollywood. In de krant de Seoul Times verscheen een paar weken terug nog een uitgebreid artikel over Aishwarya Rai: Bollyboom.

2 REACTIES

  1. Emran Hashmi is the best character in the world. da day i meet him will b the day my smile stays on myself even if i’m unhappy

    mwah!!!!

    p.s. words can’t describe how great he is. im gonna b an actor 1 day n follow your footsteps

    Priya, heston

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.