Duitse versie van Hrithik Roshan film

Goed nieuws voor de vele Duitstalige fans van Bollywoodster Hrithik Roshan. De blockbuster hit ‘Koi Mil Gaya‘ wordt binnenkort in het Duits uitgebracht onder de titel ‘Sternenkind’ (sterrenkind). De film zal rond Kerst te zien zijn in bioscopen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Koi Mil Gaya

De film was eerder ook in het Spaans uitgebracht en te zien in Spanje en Latijnsamerikaanse landen. Hritik is momenteel bezig met de opname van het vervolg op ‘Koi Mil Gaya’, getiteld ‘Krrish‘. De acteur ontsnapte enkele weken terug aan een fataal ongeluk tijdens het filmen van dit vervolg. Gelukkig liep het goed af en kon hij vrolijk doorgaan met filmen.

9 REACTIES

 1. ohhhhhhhhh Hrithik roshen jij bent de beste
  IK HOU VAN JOU JANU
  EN IK HAAT JE SALMAN KHAN
  salman khan kan nooit Hithik roshen plaat nemen
  oke groetjes
  AFGHAANS GIRL’s

 2. ik ben hanane abakkouy en ik wil echt heel veel liedjes van haar horen want ik heb ook soms die gevoel die zij ook heeft van kal ho naa ho

 3. hajjjj hritik I LOVE YOU SOOO MUCH tune kaya jadoo kar diya maar ik wil je nieuwe film zien dhoom 2 the bad boy

 4. ik hvj ik wil je noieuwe film sien
  ik vergeeet je nooit in me leven ik ben zo dol op jou wil je niet weten

 5. hey ik hou van jou hrithik en preity en natuurlijk shahrukh khan jullie zijn mijn schatjes hou ban je xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 6. waarom doen jullie zo moeilijk, hij kan het tog nie lezen 8)

  maar ik ben wel fan van Hiritik Roshan + shahrukh khan 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.