Weer Hollywood acteurs naar Bollywood

Ram Gopal VermaDe integratie tussen het Amerikaanse Hollywood en India’s Bollywood wordt steeds hechter. Zo heeft Bollywood regisseur Ram Gopal Verma (bekend van Amitabh Bachchan’s ‘Sarkar’|foto) aangekondigd dat hij 25 miljoen dollar gaat besteden aan twee nieuwe Bollywood films. Het budget is groot omdat ook heel veel Hollywood sterren gecast zullen worden.

In zijn nieuwe film ‘Ek’ zullen Bollywood legende Amitabh Bachchan en zijn zoon Abhishek de hoofdrol vervullen, samen met een aantal Hollywood acteurs. Deze actiefilm gaat over terrorisme. De andere film getiteld ‘Within’, wordt een thriller met alleen Hollywood acteurs die geheel in een apartement in Manhattan wordt opgenomen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.