Amitabh Bachchan streeft iedereen voorbij

Het einde van het jaar nadert en is het tijd om de balans in Bollywood op te maken. Daaruit zal al gauw blijken dat Bollywood megaster Amitabh Bachchan alle andere Bollywood helden heeft ingehaald. Zijn films Bunty Aur Babli, Black, Sarkar en Waqt hebben veel geld opgeleverd. Hij sluit het jaar natuurlijk in stijl af. In december komt zijn film ‘Ek Ajnabee‘ uit. Zijn medespelers daarin zijn Arjun Rampal, Perizaad Zorbian, Kelly Dorjee en Vikram Chatwal. De film is in 40 dagen opgenomen in Bangkok (Thailand) en is volgens velen een remake van Hollywood film ‘Man on Fire’ met Denzel Washington.

Amitabh Bachchan | Ek Ajnabee

3 REACTIES

  1. Deze persoon is De koning voor de Hindustaanse gemeenschap en de juiste voorbeeld figuur onder alle Hindustani’s op de wereld hij kan en wordt nooit ingehaald door wie dan ook.
    Go on Mr Bachchan I will watch this on the big Screen in Amsterdam on 9th of December…

    The Rock

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.