Indiase animatiefilm over Hindoe god

De eerste, echte Indiase animatie film in Bollywood is een feit. De ster van deze 90 minuten durende film is niet zomaar iemand, maar Hanumanji, een Hindoe god. De film “Hanuman” werd gisteren met veel tam tam gelanceerd in India. In de animatiefilm is Hanumanji een superheld. Regisseur V.G. Samant gaf aan dat hij wel verder is gegaan dan bijvoorbeeld Superman: “welke superheld kan omhoog springen en de zon aanraken of bergen verplaatsen met één hand?” Dat doet Hanumanji in deze film.

Film Hanuman: Hanumanji

Over het algemeen spreken animatiefilms Indiërs, die helemaal gek zijn van Bollywood films, niet snel aan. Maar in dit geval zal juist Hanumanji de mensen raken waardoor dit kan veranderen. Volgens onderzoek van de filmdistribiteur is Hanumanji niet alleen in India bekend, ook in landen als China, Indonesië en Thailand zal de film mensen aanspreken. De engelse/internationale versie wordt later dit jaar uitgebracht, met name in gebieden waar veel Aziaten wonen. In India zijn ze blij met de film. Indiase kinderen zijn teveel bezig met Superman en Spiderman en realiseren zich niet dat ze ook superhelden hebben binnen hun eigen cultuur, is de gedachte.

Lees ook een review van IndiaGlitz

4 REACTIES

  1. hello,iedereen:)
    hmmm jullie weten niet wat jullie missen
    met John Abraham…….hij is sj0w cute sweet en hmmmmm om op te eten:P
    hij is gewo0n the best:P

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.