Bollywood slechterik in James Bond film

Gulshan GroverBollywood ster Gulshan Grover zal de rol van de slechterik gaan spelen in de nieuwe ‘Bond’ film.

Het is niet de eerste keer dat Grover de stap maakt naar Hollywood. Zijn bekendste optreden was in het internationale project ‘The Second Jungle Book’ (1997). Daarnaast werkte hij mee aan een aantal onbekendere Hollywood producties waaronder ‘Tales of The Kama Sutra 2: Monsoon’ (1998) en Tail Sting (2001).

Dat Gulshan Grover de nieuwe ‘villain’ in de nieuwe Bond film wordt is nog niet officieel. De producenten willen eerst de rol van James Bond onthullen voordat ze de slechterik uit de film officieel bekend maken.

4 REACTIES

  1. ik hoop dat hij kan meedoen .. hij is goed in een villian rol! // good luck Gulshan Grover!

  2. G.Grover verdiend respect voor zijn bijdrage als Indiër in Hollywood er zijn ook andere acteurs in India die grote bekendheid onder de Hindustaanse gemeenschap hebben maar niet verder komen dan Bollywood.

    The Rock

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.