Bollywood IIFA Awards niet nogmaals in Amsterdam

IIFA 2006 niet in AmsterdamWe hadden het al gemeld op 15 september, maar het is nu officieel: Amsterdam Partners heeft net bekend gemaakt dat definitief besloten is om de IIFA Awards in 2006 niet nogmaals in Amsterdam uit te reiken. De reden hiervoor is dat de organisatie streeft naar diversiteit in haar evenementenbeleid en bij die aanpak past geen reprise van het event in 2006.

Amsterdam Partners volgt hiermee het advies op van het Amsterdam Toerisme & Congres Bureau, het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen en Schiphol. Zij adviseerden om de IIFA Bollywood Awards in 2006 niet te herhalen in Amsterdam.

Om een gevoel te krijgen van wat we zullen missen, hier nog één keer de foto’s van de IIFA Bollywood Awards 2005: foto’s Meet & Greet | Foto’s Cricket Match en foto’s rode loper.

18 REACTIES

  1. hahha..dit was al te verwachten mensen…IIFA van vorige jaar was te slecht. In London moesten ze zelf lachen toen ze de show hier zagen. Ze vonden het heel erg hoe leeg de arena was.
    Dus nee..ik ben blij dat het niet meer in nederland wordt gehouden anders zouden wij weer slecht in de nieuws staan.

  2. hahahah..BETER…het was gewoon een schande voor ons dat de meerderheid van de hindoestanen in Nederland niet eens een kaartje konden komen. Het was gewoon TE duur.

  3. heey zo jammer, amsterdam heeft dus geen interesse voor onze cultuur als je met andre hazes of marco borsato zou aan komen zouden ze je met open armen ontvangen en niet meer aan de ‘diversiteit’ denken, maar ja misschien komt iifa ooit weer terug(met minder duure kaartjes)

  4. ihihih…. het heeft nix te maken met interesse voor ons cultuur, maar de organisatie handelde gewoon niet verstandig!!

  5. Ohhhh neeej
    jammeer

    als het niet in amsterdam word gehouden
    waarom dan niet ergens anders hier in nederland

    maar ja het was al te verwachten

  6. hey doerien..het heeft helemaal niks te maken wat je daar zegt. Ik heb het zelf meegemaakt…het was zo slecht georganiseerd dat zelf buitenlandse journalisten zich afvroegen als IIFA wel geschikt was voor Amsterdam. Ik moet je zeggen dat bij binnenkomst in de Arena een schaamtegevoel(als hindoestaans zijnde) in me opkwam omdat de zaal driekwart leeg was. Dus ik kan de gemeente Amsterdam zeker begrijpen waarom ze nu geen steun hebben verleend om IIFA nog een keer hier te houden.
    Wij hindoestanen moeten maar eens afleren om niet alleen naar geld te kijken. Daarom lukt ook niks bij ons!! Misschien is weer een les voor ons allen!! Wil je het internationaal aanpakken dan moet je ook internationaal kunnen denken!!

  7. hu vind je dat gek dat de gemeente er niet meer in trapt, ze hebben alleen maar schulden achtergelaten,de limousines zijn nog niet eens betaald als je de blisch wil uithangen oke,maar betaal er dan voor, de kaartjes waren zo duur dat voor de gewone burgers niet eens te betalen was, maar de organisatie van iffa heeft lekker hun zakken gevult, ze worden nu gedagvaard in nederland , vind het geen reclame voor onze bevolking zoals hindu,pakistan,india enz

  8. jammerrrrrrrrrrr man maar wel te verwachten.

    ja jongens eigen schud is dikke bult moesten de kaarten maar wat goekoper zijn.
    want volgens mij betaal je niet eens zoveel voor als andere sterren hier optreden ofwel.

  9. “want volgens mij betaal je niet eens zoveel voor als andere sterren hier optreden ofwel”

    wat denk jij zelf???

  10. Mensen, mensen! Wat een slecht taalgebruik!!! Vind je het gek dat de Gemeente dit niet voor een tweede keer wilt organiseren met al die domme hindoestanen op deze website hier! Leer eerst maar zuiver nederlands te schrijven en te spreken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.